EVO KAKVO JE DANAS STANJE NA GRANIČNIM PRELAZIMA! AMSS upozorio na jednu stvar!

Autor:

Vesti

17.09.2024

06:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite oprezni!

EVO KAKVO JE DANAS STANJE NA GRANIČNIM PRELAZIMA! AMSS upozorio na jednu stvar!

Foto: Tanjug

Današnji dan obeležen je maglom i niskom oblačnošću koja je značajno smanjila vidljivost na putevima širom Srbije. Auto-moto savez Srbije (AMSS) apelovao je na vozače da prilagode vožnju uslovima na putu, voze na većem odstojanju i sporije kako bi smanjili rizik od saobraćajnih nezgoda.

  • Zadržavanja na graničnim prelazima


Prema poslednjim podacima JP Putevi Srbije, na auto-putu E-80, zbog zadržavanja teretnih motornih vozila na graničnom prelazu Gradina, formirana je kolona teretnih vozila u smeru prema tom graničnom prelazu.

Na naplatnoj stanici Dimitrovgrad obustavljen je saobraćaj za teretna motorna vozila, uz povremena propuštanja. S obzirom na ove informacije, vozači teretnih vozila se pozivaju na dodatni oprez i strpljenje prilikom putovanja.

 

  • Zadržavanja na graničnim prelazima širom zemlje


Prema informacijama Uprave granične policije Srbije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila, dok se teretna vozila na graničnom prelazu Horgoš i Kelebija, na izlazu iz zemlje, zadržavaju čak četiri sata. Takođe, zadržavanje za teretna vozila na GP Batrovci, Šid i Bezdan iznosi tri sata, dok je situacija nešto bolja na GP Bogojevo i Sremska Rača gde zadržavanje iznosi dva sata, a na Gradini sat vremena.

S obzirom na ove informacije, vozači koji planiraju putovanje preko graničnih prelaza savetuje se da budu spremni na duža zadržavanja i da se na vreme informišu o trenutnoj situaciji kako bi planirali svoje putovanje na najbolji mogući način.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading