KURTIJEV TEROR NE PRESTAJE! TZV. KOSOVSKA POLICIJA SA FANTOMKAMA I DUGIM CEVIMA: Upali u zgrade Privremenih organa u četiri opštine na severu

Autor:

Vesti

30.08.2024

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosovska Mitrovica, Leposavić, Zvečan i Zubin Potok su opštine koje su na meti

KURTIJEV TEROR NE PRESTAJE! TZV. KOSOVSKA POLICIJA SA FANTOMKAMA I DUGIM CEVIMA: Upali u zgrade Privremenih organa u četiri opštine na severu

Foto: Printscreen/YouTube/Kosovo online

Pripadnici specijalne jedinice Kosovske policije upali su danas posle podne u zgrade Privremenih organa u četiri srpske opštine na severu - Kosovska Mitrovica, Leposavić, Zvečan i Zubin Potok.

Zamenik komandira Kosovske policije za region Sever Veton Eljšani potvrdio je za Kosovo onlajn da se akcija odvija u sve četiri opšine na severu, u koje su, kako je rekao, smeštene paralaelne institucije.

Podvukao je da u to ne spadaju zdravstvene i obrazovne ustanove.

Kako javlja izveštaj Kosovo onlajna, policija je naoružana dugim cevima upala u isto vreme, nešto posle 17 časova, u zgrade Privremenog organa opštine u Kosovskoj Mitrovici i Leposaviću.

Policajci sa fantomkama i dugim cevima se nalaze ispred zgrade u Severnoj Mitrovici, kao i vozila Kosovske policije. Veliki broj specijalaca se nalazi i na raskrsnicama u toj opštini.

U Leposaviću, policajci su upali u nekadašnju zgradu komiteta, u kojoj se nalazi Privremeni organ opštine Leposavić, Akademija strukovnih studija Kosovsko-metohijska, odsek Uroševac i Leposavić i Institut za srpski jezik i kulturu.

Specijalci su razvalili vrata koja su bila zaključana.

Na licu mesta prisutan je i Euleks, a specijalne policijske jedinice nalaze se raspoređene po čitavom Leposaviću, naoružane "do zuba".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading