HAOS NA GRANICI! NA OVOM PRELAZU SE ČEKA ŠEST SATI: Evo gde su najmanje gužve, a gde najveće

Autor:

Vesti

18.08.2024

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja

HAOS NA GRANICI! NA OVOM PRELAZU SE ČEKA ŠEST SATI: Evo gde su najmanje gužve, a gde najveće

Foto: Printscreen/ AMSS

Prema informacijama Auto-moto saveza Srbije (AMSS), putnička vozila na graničnom prelazu Batrovci čekaju šest sati na izlazu iz zemlje, dok je na Horgošu zadržavanje pet sati, prenosi agencija Tanjug.

Situacija nije mnogo bolja ni na drugim prelazima - automobili na Bačkom Bregu, Šidu i Bezdanu na izlazu iz Srbije čekaju po tri sata, dok se na Horgošu, Kelebiji i Bajmoku zadržavaju po dva sata.

Na Neštinu i Ljubi na izlaz se čeka po sat vremena, dok je na graničnom prelazu Bački Vinogradi zadržavanje za putnička vozila na izlazu 45 minuta, a na prelazu Đala 40 minuta.

Zadržavanja na ostalim graničnim prelazima

Na prelazu Preševo automobili čekaju po 40 minuta u oba smera, dok je situacija na Sremskoj Rači nešto bolja sa zadržavanjem od pola sata. Na Gostunu zadržavanje za putnička vozila na ulazu u Srbiju je sat vremena, dok je na izlazu pola sata. Na ulazu u zemlju vozila čekaju i na Jabuci sat vremena, na Gradini 40 minuta, a na Špiljanima 30 minuta.

Zadržavanja teretnih vozila i autobusa

Teretna vozila i autobusi na Kelebiji na izlazu iz Srbije čekaju sat vremena, dok je situacija slična i na Batrovcima gde je zadržavanje za teretnjake na izlazu iz zemlje takođe sat vremena.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading