PUSTO NA SRPSKIM GRANICAMA! Idealan trenutak da se krene na more, SAMO JE OVDE GUŽVA

Autor:

Vesti

06.08.2024

06:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo na jednom graničnom prelazu veće zadržavanje

PUSTO NA SRPSKIM GRANICAMA! Idealan trenutak da se krene na more, SAMO JE OVDE GUŽVA

Foto: TANJUG/A. ĆIRIĆ

Prema najnovijim informacijama Uprave granične policije Srbije dobijenim u 5:15 sati, putnička vozila se na graničnom prelazu Preševo, na izlazu iz zemlje, zadržavaju 30 minuta, dok na ostalim graničnim prelazima nema značajnijih zadržavanja.

Teretna vozila se na graničnim prelazima Horgoš, Kelebija, Gradina i Šid, na izlazu iz zemlje, zadržavaju 120 minuta, dok se na Batrovcima zadržavaju oko 60 minuta.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Saobraćaj je umerenijeg intenziteta u odnosu na dane vikenda, ali na mestima gde se izvode radovi saobraćaj može biti dodatno usporen, pa na tim deonicama treba voziti pažljivije i poštovati saobraćajnu signalizaciju, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Vreme danas

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i malo svežije vreme, ujutro i pre podne u brdsko-planinskim predelima jugozapadne i južne Srbije, umereno do potpuno oblačno, ponegde se očekuje kiša ili kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom, saopštio je Republički Hidrometeorološki Zavod (RHMZ).

Duvaće slab i umeren vetar, na  istoku Srbije posle podne povremeno i jak, severozapadni, a temperature će se kretati od 12 do 30 stepeni.

U Beogradu će ujutro biti umereno oblačno i suvo vreme, tokom dana pretežno sunčano uz slab severozapadni vetar i najvišu dnevnu temperaturu oko 29 stepeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading