NEVEROVATAN PRIZOR: Munja obojila nebo u ljubičasto iznad Arilja!

Autor:

Vesti

20.07.2024

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U skladu sa najavama Republičkog hidrometeorološkog zavoda, kiša, pljuskovi i grmljavina očekuju se i u pojedinim delovima Beograda

NEVEROVATAN PRIZOR: Munja obojila nebo u ljubičasto iznad Arilja!

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Republički hidrometeorološki zavod najavio je nestabilno vreme u većem delu Srbije, sa očekivanom pojavom kiše, pljuskova i grmljavine. Ova meteorološka pojava zahvatila je i područje Arilja, gde je zabeležena neobična pojava - munja koja je obojila nebo u ljubičasto, ostavljajući posmatrače zapanjenim.

Dok se građani Srbije pripremaju za nastupajuće nestabilno vreme, jedan neobičan prizor privukao je pažnju stanovnika Arilja. Munja koja je obojila nebo u ljubičasto zabeležena je iznad ovog grada, ostavljajući posmatrače u čudu. Ova retka pojava izazvala je različite reakcije među građanima, koji su se divili nebeskom prizoru koji retko imaju priliku da vide.

U skladu sa najavama Republičkog hidrometeorološkog zavoda, kiša, pljuskovi i grmljavina očekuju se i u pojedinim delovima Beograda, dok se u Vojvodini u narednom satu očekuje uglavnom suvo vreme, uz izolovanu pojavu pljuskova i grmljavine.

Nestabilno vreme zahvatilo je veći deo Srbije, donoseći sa sobom kišu, pljuskove i grmljavinu. Dok se u većini zemlje očekuje ova meteorološka pojava, u Vojvodini se u narednom satu očekuje uglavnom suvo vreme, sa izolovanom pojavom pljuskova i grmljavine. Građani su pozvani da budu oprezni i da prate uputstva nadležnih organa kako bi se adekvatno pripremili za moguće vremenske nepogode.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 


Situacija u Arilju posebno je privukla pažnju javnosti zbog neobične pojave munje koja je obojila nebo u ljubičasto. Ovaj prizor izazvao je interesovanje i divljenje među građanima, istovremeno ih podsećajući na moć prirode i njene neiscrpne mogućnosti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading