POTPUNI KOLAPS NA MILOŠU VELIKOM! PARKIRANI AUTOMOBILI ISPOD NADVOŽNJAKA: Od siline pljuska se ne vidi ništa, vozila stoje, kroz sivilo samo "sevaju" migavci! (VIDEO)

Autor:

Vesti

20.07.2024

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zastoj na auto-putu

POTPUNI KOLAPS NA MILOŠU VELIKOM! PARKIRANI AUTOMOBILI ISPOD NADVOŽNJAKA: Od siline pljuska se ne vidi ništa, vozila stoje, kroz sivilo samo "sevaju" migavci! (VIDEO)

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Nevreme praćeno jakim pljuskovima i grmljavinom zahvatilo je Srbiju u popodnevnim satima, a u nekim mestima primećena je i pojava grada. Upozorenja Republičkog hidrometeorološkog zavoda na grmljavinske nepogode trenutno se odnose na teritoriju Moravičkog okruga, Ljiga i Lazarevca sa tendencijom postepenog premeštanja ka Beogradu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Snimci i fotografije jakog pljuska zabeleženi su i na auto-putu Miloš Veliki, na kojem se stvaraju zastoji zbog otežanih uslova za vožnju, to jest kiše koja usporava saobraćaj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Zbog toga su vozači bili primorani da uključe sva četiri migavca i da sačekaju da se kiša smiri, jer je kretanje bilo potpuno onemogućeno usled vremenskih neprilika.

Na snimku objavljenom na Instagram profilu "moj_beo_grad", vidi se nekoliko vozača koji su se "sakrili" ispod nadvožnjaka na auto-putu "Miloš Veliki" kako bi zaštitili svoja vozila od kiše i grada. Međutim, na taj način su blokirali saobraćaj i onesposobili druge vozače da nastave svoj put.

Na ovoj deonici su u oba smera trenutno zastoji.Klizavi kolovozi otežavaju vožnju širom naše zemlje, pa se savetuje oprez u vožnji, a jedna saobraćajna nesreća već je zabeležena u milanovačkom selu Ugrinovci, gde je jedno vozilo sletelo sa puta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading