HTELI SU DA SRUŠE DEJTON I UNIŠTE RS, A ONDA SE POJAVIO TAMO NEKI VUČIĆ! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! Poklanjamo vam SUPER ENIGMU!

Autor:

Vesti

13.07.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

HTELI SU DA SRUŠE DEJTON I UNIŠTE RS, A ONDA SE POJAVIO TAMO NEKI VUČIĆ! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! Poklanjamo vam SUPER ENIGMU!

Foto: M.K./ATAImages

Srpski telegraf u izdanju za subotu 13. jul vam donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

PREDSEDNIK SRBIJE ODGOVORIO NA NAPADE PUNE MRŽNJE IZ SARAJEVA: Hteli su da sruše Dejton i unište RS

Predsednik Aleksandar Vučić poručio je juče, obraćajući se građanima dan nakon što je predsedavajući Predsedništva BiH Denis Bećirović na njegov račun izgovorio najgore laži i uvrede, da Srbija neće da naseda na provokacije koje dolaze iz BiH niti da ratuje s Bošnjacima.

BAJDEN PRSO KO LAJSNA! Zelenskog najavio kao ''predsednika Putina''

Više od polovine demokrata želelo je da se Džo Bajden povuče iz predsedničke trke, ali je posle njegovog novog debakla, ovog puta na samitu NATO, to verovatno na umu svakom od njih. Bajden, lider velike sile s nuklearnim arsenalom, predstavio je predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog kao Vladimira Putina, a onda je pobrkao potpredsednicu Kamalu Haris sa svojim ljutim rivalom Donaldom Trampom.

VEHABIJA SAHRANJEN POD KRSTOM! Na grobu i rakijica

Na groblju u Maloj Vrbici kod Mladenovca juče je sahranjen vehabija Miloš (Salahudin) Žujović (25), koji je u terorističkom napadu ispred izraelske ambasade u Beogradu teško samostrelom ranio žandarma Miloša Jevremovića (34), posle čega ga je ranjeni žandarm u samoodbrani likvidirao. Žujovića su po pravoslavnim običajima sahranili samo otac i majka. Niko od meštana nije došao.
Žujović je sahranjen na pravoslavnom groblju po pravoslavnim običajima, a na njegovom grobu se nalazi i krst na kom nema imena Salahudin, koje je preuzeo kad je promenio veru. Sahranu je obezbeđivao veliki broj pripadnika MUP.

ŠEST NAJVEĆIH SKANDALA U ELITI! Večeras finale!

Nakon deset meseci uzbudljivog šou-programa na TV Pink večeras nas očekuje i spektakularno superfinale "Elite", koju su u ovoj sezoni obeležile velike afere, razvodi, trudnoće, ali i tragične smrti članova porodica učesnika rijalitija.

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 13. jul 2024. godine

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading