OTKRIVEN HOROR KOJI SU PREŽIVELI SRPSKI MLADIĆI UHAPŠENI NA KIM: Udarali ih po stomaku, genitalijama i grudima!

Autor:

Vesti

13.09.2024

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kurtijevi batinaši im pokazali sliku heroja iz Banjske i tražili da gađaju pikadom!

OTKRIVEN HOROR KOJI SU PREŽIVELI SRPSKI MLADIĆI UHAPŠENI NA KIM: Udarali ih po stomaku, genitalijama i grudima!

Foto: Printscreen/Facebook/Special Forces Rosu Kosovo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se javnosti iz Palate Srbija, prilikom kojeg je podsetio na to da je takozvana "kosovska policija" prema nalogu Aljbina Kurtija prebila i i uhapsila četvoricu srpskih mladića jer su pevali srpske pesme na rođendanu.

- Znate li šta su uradili njima? Kako oni to rade svakog dana, ovo je modus operandi. Pošalju petoricu batinaša, da se šepure. Znate li koliko im je Srba ušla u novootvoreni restoran, iako su delili sokove besplatno? Niko nije hteo od Srba da im uđe i uzme to, nula. Pošalju batinaše, onda dođu neka druga dvojica prete i psuju. Mladići su krenuli ka njima, onda izvade značke, e mi smo policija i ubiju boga u njima. Mislite da je kraj? E, nije. Ubace ih u kola, pa im kažu tucite ih samo da im se ne vide povrede. Udarajte ih po stomaku, genitalijama i grudima. U stanici im pokazali pikado i slike heroja iz Banjske i tražili da gađaju. Kada se momci suprotstave, onda ubiju boga u njima. Mislite da je neko reagovao? Ne interesuje ih. - rekao je predsednik. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading