KURTIJEVA POLICIJA UHAPSILA JOŠ JEDNOG SRBINA! Poštar Srđan odveden sa kućnog praga

Autor:

Vesti

12.09.2024

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se teror nad našim narodom na Kosmetu

KURTIJEVA POLICIJA UHAPSILA JOŠ JEDNOG SRBINA! Poštar Srđan odveden sa kućnog praga

Foto: Tanjug/E. TAHIROVIĆ

Poštar Srđan Ivković uhapšen je u Izvoru opštini Novo Brdo na tzv. Kosovu, saznaje Blic.

Pripadnici Specijalnih jedinica tzv. kosovske policije ROSU jutros su izveli prepad u porodičnoj kući, odakle su odveli nesrećnog Ivkovića.

Ako je suditi po nemilim događajima iz prethodnih dana, Kurtijeva antisrpska mašinerija i poštara verovatno hapsi zbog izmišljenih "ratnih zločina" koje je navodno počinio, ali još nema zvanične reakcije Prištine na ovu vest.

Kućni pritvor za četvoricu srpskih mladića

Osnovni sud u Severnoj Mitrovici izrekao je meru kućnog pritvora u trajanju od 30 dana četvorici srpskih mladića uhapšenih noći između utorka i srede u tom gradu, potvrdio je advokat Nebojša Vlajić.

Vlajić je rekao da je ovo mala pobeda pravde, budući da je tužilac tražio da im se odredi mera pritvora.

- Ovo je mala pobeda pravde. Mala, zato što je određena mera kućnog pritvora. Mi verujemo da nije trebalo da dođe ni do toga. Zato to zovemo malom pobedom, jer je tužilac tražio da im bude određen pritvor. Smatrali smo da ni to nije potrebno i da je suvišno, ali sa time se može živeti. Borićemo se i protiv toga - kazao je Vlajić.

Zato odlukom o kućnom pritvoru, kaže, mogu da budu delimično zadovoljni.

- Zadovoljni smo što smo dokazali da bi određivanje mere pritvora bila preterana reakcija na jedan nevažan i nedužan događaj, gde nažalost može da se zameri obema stranama, ali da samo jedna strana izvuče posledice iz toga to ne bi bilo u redu - naveo je Vlajić.

Preneo je i da će, budući da je sud odbio predlog tužioca da se okrivljenima odredi sudski pritvor, oni danas biti pušteni iz policije i odvedeni u kućni pritvor.

Kako dodaje, nakon toga će se videti šta će se dalje dešavati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading