RASKRINKANA POLITIKA LAŽNIH "EKOLOGA"! Sada je sve jasno - Milivoje Andrić iz Loznice objavio poruke! (FOTO)

Autor:

Vesti

11.09.2024

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poruka "ekologa" jasno govori šta je njihov cilj, istakao je.

RASKRINKANA POLITIKA LAŽNIH "EKOLOGA"! Sada je sve jasno - Milivoje Andrić iz Loznice objavio poruke! (FOTO)

Foto: Facebook, M.A./ATAImages

Milivoje Andrić iz sela Brnjca, jedan od učesnika sastanka sa predsednikom Aleksandrom Vučićem u Loznici, objavio je skandaloznu poruku koju mu je poslao lažni ekolog Nebojša Petković.

Time je postalo jasno da su tvrdnje lažnih ekologa poput Petkovića izgubile kredibilitet. Andrić, koji je učestvovao u razgovoru o rudarenju litijuma prilikom Vučićeve posete Loznici, raskrinkao je Petkovića i podelio sa javnošću poruke koje je dobio od njega.

Nebojši Petkoviću iz Gornjih Nedeljica, samoproklamovanom "ekologu", odgovor na njegovu tvrdnju da brišem njegove poruke. Ne, ne brišem, već sam blokirao sve samoproklamovane "ekologe" koji sebe predstavljaju kao neke spasioce građana Loznice, počeo je Andrić, pa dodao:

- Evo dokaza da ne brišem poruke i da ih čuvam, jer sam pre blokiranja napravio screenshot ekrana. Ima još sačuvanih poruka, pa kada već hoće da građani pročitaju, neka čitaju šta to "ekolog" piše.

Da ste nervozni, očigledno je. Nebojšina supruga, takođe "ekolog", poslala mi je članak iz nedeljnika Vreme, gde su davaoci izjave rekli: "Pa to je ludi Milivoje." Ne ljutim se, postala je stručnjak za sve. Ja to njoj neću reći, niti bilo kome drugom.

Poruka "ekologa" jasno govori šta je njihov cilj, pa svi oni koji žele da pročitaju neka procene značenje poruka i razlog navodne borbe za spas građana doline Jadra. Neću iznositi ništa iz njegovog privatnog života, ali ako on to želi, neka izrazi želju, pokušaću da mu je ispunim. Mogu da mu napišem i šta mi je čovek iz njegovog komšiluka ispričao prilikom dolaska kod mene kući - istakao je Andrić.

 

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading