Gradonačelnik Šapić nudi opoziciji mesto direktora Apoteka Beograd!

Autor:

Vesti

09.09.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Daćemo im priliku da u praksi pokažu da imaju rešenje i da učine preduzeće Apoteke Beograd održivim.

Gradonačelnik Šapić nudi opoziciji mesto direktora Apoteka Beograd!

Foto: BEOINFO

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da od kad je došao na mesto gradonačelnika, dočekao ga je višegodišnji problem Apoteka Beograd, kao i stalni problemi u funkcionisanju i konstantna potreba za subvencijama plata zaposlenih.

Republika

Foto: Grad Beograd

 

-  Nekoliko puta mi je predlagano da pokušamo da ih prodamo, ukoliko uopšte bude zainteresovanih, pošto nemaju svoju imovinu, a imaju veliki broj zaposlenih. Pre par dana, na pitanje novinara kako mislimo da rešimo situaciju u Apotekama Beograd, rekao sam da je to dugogodišnji problem za koji mi još niko nije ponudio neko racionalno rešenje i da se razmišlja i o prodaji. Od tog momenta cela opoziciona scena poskakala je i optužila sve prethodne gradske uprave, pa tako i ovu koju ja vodim, kako su nesposobne jer ne znaju da vode „Apoteke Beograd” – rekao je Šapić.

On je dodao da su takođe su rekli da prodaja ima za cilj da nekome napuni džepove. 

Republika

Foto: Beoinfo

 

 

- Da bi rešili pitanje „zlih namera“ kako kažu, koje imamo vezano za „Apoteke Beograd”, ponudićui im nešto što im niko nikad nije ponudio. Predlažem im da nam daju svoje kadrovsko rešenje za novog direktora „Apoteka Beograd” i ja ću se lično založiti da ga već na predstojećoj sednici Skupštine grada, za nekoliko dana, izaberemo na to mesto. Daćemo im priliku da u praksi pokažu da imaju rešenje i da učine preduzeće „Apoteke Beograd” održivim. Evo mi ne tražimo da prave profit, samo nek pokriju troškove zaposlenih i mi „Apoteke Beograd” nećemo prodavati. Siguran sam da će nam do petka, dostaviti ime osobe koju ćemo postaviti za direktora i tako pokazati da ono o čemu govore nisu samo prazne priče i jeftino politikanstvo – zaključio je Šapić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading