MILIVOJE ANDRIĆ IZ LOZNICE OČITAO LEKCIJU ĐILASU: "Kokanović je dolazio kod Vas, sam mi je to priznao! Spreman sam da idem na poligraf"

Autor:

Vesti

10.09.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Đilas pobegao u mišju rupu posle ovog teksta!

MILIVOJE ANDRIĆ IZ LOZNICE OČITAO LEKCIJU ĐILASU: "Kokanović je dolazio kod Vas, sam mi je to priznao! Spreman sam da idem na poligraf"

Foto: Facebook

Milivoje Andrić iz Loznice je očitaolekciju Draganu Đilasu, nakon što je ovaj izjavio da se Andrić dogovarao sa predsednikom Aleksandrom Vučićem o tome šta će reći o Đilasu i Zlatku Kokanoviću u Ljuboviji pre par dana.

Ne samo da je demantovao "vođu opozicije", već je i razmontirao rušilačku hobotnicu kojom upravlja tajkun Đilas! 

Njegov tekst objavljen na Facebook-u prenosimo u celosti:

 - Pročitao sam izjavu g. Đilasa kako sam se dogovorio sa g. Vučićem a da kažem ono što sam rekao u Ljuboviji za Kokanovića i njegov odlazak kod Đilasa. Može da laže ko hoće i šta hoće, ali sve ono što sam rekao je samo istina, i g. Đilas imam još mnogo toga da kažem.

Republika

Foto: Facebook

 

Niti se poznajem sa Vama niti sa predsednikom. Sa Vama i g. Dušanom Petrovićem sam sedeo u Domu Kulture Vuk Karađžić u Loznici, davno je to bilo, a na proslavi DS-a.

Sa predsednikom nikada. Tada ste mi rekli da kontaktiram sa dr. S.K, a koji je bio Vaše krilo u DS-u, jer je već tada počela podela DS-a na razna krila.To što mi je Kokanović rekao da su bili kod Vas posle mitinga, da ali nisam rekao da su bili taj dan, a nije mi Kokanović ni rekao koji dan. Nemojte izmišljati nešto što je providno. I ne razumem zašto ste nervozni i da nekoga nazivate lažovom, ali ko zna kako će te sve da me nazivate, ali nije bitno, ja nikada nisam nikoga tužio, pa neću ni Vas.

Nisam pročitao niti čuo da je Kokanović demantovao moju izjavu, zar ste njegov advokat?

Za vreme vašeg režima pretrpeo sam neviđenu torturu i progon mene i moje porodice. Bilo, ne vratilo se.

Kakav dogovor mogu da pravim sa predsednikom, a gradonačelnik Vidoje Petrović i njegov pomoćnik Darko Karapanđžić su me tužili, a obojica su iz SNS-a, doduše Vidoje je političar DOS-a, pa je promenio dres, a i loznički SNS, to jest bivši DOS-ovci su nastavili progon i traje od 2004. godine, pa i danas. Ne daj bože da Vi dođete na vlast, bolje bi bilo da se pobijemo.

Što se tiče izjave o Kokanoviću, koga ne mrzim, spreman sam i prihvatam sve vrste provere zajedno sa njim, bilo to poligrafsko ispitivanje, ili kako kaže Kokanović na oltaru u crkvi, svejedno je.

Ja volim svoju državu, ne radim, niti sam ikada radio protiv nje. Žalosno je pozivati narod na proteste, a da ne znaju zašto, i kako reče Kokanović, ne treba narod sve da zna?

Koliko poštujete narod pokazuju vaše izjave. Star sam i bolestan, ali nisam nikada doživeo da neko priziva nemire i da ide brat na brata. Sve ovo mi liči na ponašanje Zelenskog.

Ostavite se mene,to je moj dobronamerni predlog,inače ću za Vaše saradnike izneti dokaze koje imam, a vaš kum Marko Blagojević me dobro zna, i zna da ne lažem. DOS je doveo Rio Tinto, a i Vi ste bili član DOS-a, i to ne može niko da pobije.

U prilogu dole je moja izjava "Večernjim Novostima" od 09.02.2005., godine a kada su počeli da buše dolinu Jadra.Tada ste svi ćutali i videli budućnost u Litijumu,i niko me nije podržao da se zaustavi bušenje, a ni Vidoje koji je takodje bio član G17+, a znate da su bili članica DOS-a. U prilogu su i tužbe protiv mene od Vidoja i Darka, koji su iz DOS-a prešli u SNS.

Nije mi jasno kako može tako vrsan političar, koji za sebe kaže da ima inženjerski mozak, može da iznosi laži.To je stil DOS-a. Mogu da kažem i mišljenje pokojnog Djindjića o Vama, jer sam kontaktirao sa njim, a broj telefona mu je bio 063 55 55, ako ste imali taj broj?

Ostavite se mene, ja nisam političar,a ne možete mi ukinuti pravo da kažem istinu i ne prizivajte nemire, jer ja imam dva vojnika, ne bih da ratuju zarad nečijeg interesa, a nadam se da tako misle svi roditelji koji imaju decu. Nadam se da u Srbiji nikada neće vladati neki novi Zelenski.

Toliko od mene g.Đilas!!! - napisao je Andrić. 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading