OD 500.000 NEZAPOSLENIH, DO NAJBRŽE RASTUĆE EKONOMIJE: Adrijana Mesarović stala u odbranu predsednika nakon još jedne serije brutalnih napada

Autor:

Vesti

27.08.2024

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od katanca do fabrika na svakom ćošku.

OD 500.000 NEZAPOSLENIH, DO NAJBRŽE RASTUĆE EKONOMIJE: Adrijana Mesarović stala u odbranu predsednika nakon još jedne serije brutalnih napada

Foto: Tanjug/RADE PRELIĆ

Ministarka privrede u Vladi Srbije Adrijana Mesarović objasnila je zašto su napadi na predsednika sve učestaliji - to je upravo pitanje njegovih rezultata nasuprot "rezultatima" decenijske pljačke sadašnjih opozicionih lidera

Od zemlje u kojoj su na fabrike “udarani” katanci, a 500.000 ljudi ostalo bez posla, od ekonomije beznađa koju su kreirali Dragan Đilas i njemu slični “stručnjaci”, za poslednjih 12 godina Srbija će biti upamćena kao najbrže rastuća ekonomija, kao investicioni lider u ovom delu Evrope. To je razlika između njih i nas. To je razlika između povampirenih žutih lopova ponovo željnih narodnog novca, i odgovorne, stabilne i razvojne politike našeg predsednika Aleksandra Vučića. On je celog sebe stavio u službu dobrobiti našeg naroda, a na monstruoznu kampanju koja se protiv njega vodi u celom regionu, jer Srbiji se uspeh ne prašta, on odgovara najboljim mogućim vestima za budućnost Srbije, i živote naših građana.

Zahvaljujući inicijativi predsednika Vučića, očekujemo povećanje minimalne zarade sa inicijativom da po prvi put u istoriji minimalna zarada može da pokrije minimalnu potrošačku korpu!

Vizija predsednika Vučića o prosečnoj plati od 1.000 evra do decembra 2025. godine pokazuje odlučnost da Srbija postane zemlja u kojoj svako može da živi dostojanstveno.

Zbog takve Srbije koju gradi, nikada neće moći da pobede Aleksandra Vučića.

Zahvalnost predsedniku Vučiću na svemu što je do sada uradio za našu Srbiju.

Podsećamo, u toku je serija jezivi napada na predsednika Vučića i članove njegove porodice, orkestrirana sa ciljem da se onaj koji je zemlju podigao iz pepela smeni sa vlasti, upostavi se okupacioni režim i zavlada strahovlada identična onoj od 5. oktobra. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (30)

Loading
Milos

27.08.2024 11:41

Naša ekonomije je zaista najbrže rastuća

Vanja

27.08.2024 11:42

Ogroman napredak je doživela naša zemlja

Radomir

27.08.2024 11:42

Napadi od strane opozicije su neosnovani

Goran

27.08.2024 11:43

Predsednik je zaslužan što se naša ekonomija preporodila