U ČETIRI REČI JE POKAZAO DA JE NEPISMEN! Vučić stavio Đilasa gde mu je i mesto

Autor:

Vesti

24.08.2024

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Šta ćete, to je srpski jezik, težak predmet u osnovnoj školi"

U ČETIRI REČI JE POKAZAO DA JE NEPISMEN! Vučić stavio Đilasa gde mu je i mesto

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Predsednik  Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će uskoro da obavi sistematski pregled i da ne misli da mu je po mnogim pitanjima zdravstveno stanje fantastično, ali je naglasio i da ne misli da ima problem u glavi.

Prilikom polaganja kamena temeljca za izgradnju novog objekta za smeštaj i obuku pripadnika Odreda vojne policije specijalne namene "Kobre" u kasarni "Vasa Čarapić", odgovarajući na pitanje da komenrtariše to što je Dragan Đilas rekao da Vučić treba da se leči, jer niko ne govori o njegovom ubistvu, Vučić je rekao da Đilas nije bio sposoban da to što je rekao napiše onako kako se to izgovara i piše na srpskom jeziku.

- Znači u te četiri reči - idi čoveče leči se, morao je da pokaže da je nepismen i da ne zna gde se i kako zapete stavljaju. Ali šta ćete, to je srpski jezik, težak predmet u osnovnoj školi. Očigledno da ga mnogi političari iz opozicije nisu savladali - rekao je Vučić.

Kako je naveo, nisu trebali da se leče oni koji su mislili o svojim bankovnim računima i koji su se hvalili da su samo dok su bili na vlasti imali prihode na svojim privatnim računima, od 619 miliona evra.

- Da ne pričam o drugim nalazima, pričam samo o onome što su se sami pohvalili - kazao je Vučić.

On je dodao i da su oni koji tvrde da treba da se leči, u pravu, jer kako je istakao, penzije su trebale da budu "dva i po puta manje, da bi bio uspešan, sposoban i pametan kao oni".

- Trebalo je da nemamo vojsku koju su tako uspešno razarali i uništavali, i to evo kažem pred svim generalima, pukovnicima i pred svim ljudima ovde, gde je bilo zabranjeno da se ponosite time da ste vojnik Srbije, gde je bilo zabranjeno da maštate o ozbiljnom povećanju plata i o ozbiljnom i tehnološki savremenom naoružanju. A i ono što smo imali od svog naoružanja smo uništavali, topili i prodavali bud zašto našim, kako su govorili zapadnim saveznicima - rekao je Vučić.

Ironično je dodao da su oni koji kažu da je on za lečenje u pravu, jer je pravio i Er Srbiju kada su je drugi uništili.

- Upravu su za lečenje, što sam našao i za Železaru, i za borske rudnike, strateške investitore i spasao čitave gradove od gladi, a oni su im nudili kikiriki i lažne fabrike nameštaja - kazao je Vučić podsećajući da on nije išao ni na bolovanje ni na godišnje odmore.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Obraćanje predsednika Vučića

- Ja sam svaki dan vredno radio i borio se za Srbiju. Nekada grešio, grešan sam čovek, za razliku od njih bezgrešnih, koji zbog toga i nisu za lečenje, a ja jesam. Nisam plakao ni jednom kada mi viču ni "Vučiću pederu", ni kada izgovaraju najstrašnije stvari moguće, nisam cmizdrio ni pred kamerama i nisam tražio ničiju zaštitu - rekao je predsednik.

On je naglasio da je on ovde rođen, i da će u ovoj zemlji da umre svakako i da nikada nigde neće da ide.

Dodao je i da je ponosan na sve što je sam uradio za svoju Srbiju. 

Vučić je naglasio i da nikakvog 5. oktobra neće više biti nikada u Srbiji, jer je Srbija dovoljno sazrela da ne dozvoli ni stranom, ni domaćem faktoru na silu da preuzima vlast.

- Za to morate da se izborite na demokratskim izborima - kazao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
Jana

24.08.2024 12:31

Vučić je zaista jako brzo Đilasa stavio na svoje mesto.

Lina

24.08.2024 12:37

Mašinski mozak preskočio časove kada se ucio pravopis.

Lazar

24.08.2024 12:38

Šta Djilas zna o srpskom jeziku, on se razume samo u 619 miliona evra.

Boško

24.08.2024 12:42

Đilas ne bi mogao sanom da se nosi u dijalogu, a kamoli sa Vučićem!