RAZOTKRIVENI ĐILAS VIDI SRBIJU KAO PLEN

Autor:

Vesti

23.08.2024

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narodni poslanik Dejan Bulatović demolirao tajkunskog vođu opozicije

RAZOTKRIVENI ĐILAS VIDI SRBIJU KAO PLEN

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić, Rade Prelic

RAZOTKRIVENI ĐILAS VIDI SRBIJU KAO PLEN

 - Dragan Đilas, vođa opozicionih razbojnika, koji jedino što ume jeste da pujda svoje besne i gladne vlasti pse na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, malo čas je ponovo na jednoj od svojih televizija u maniru večitog gubitnika vređao i iznosio teške laži na račun predsednika države. Još jednom je zloupotrebio jedno od svojih mnogih glasila da pokaže kolika je kukavica i zašto ga Srbija nipošto više neće. Njegove laži o tome kako su sva preduzeća od strateškog značaja uništena, jesu samo puste želje jednog propalog političara i suštinski lošeg i zlog čoveka vođenog mržnjom i zavišću prema predsedniku Vučiću“, istakao je narodni poslanik sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane - Dejan Bulatović.

 
 - Prvo hvalio iskopavanje litijuma, sada kudi i u maniru dokazanog nasilnika poručuje – iskopavanja neće biti, kao da od njega bilo šta zavisi u ovoj zemlji. Monopolista nad besmislenim izjavama a još besmislenijim predlozima, Dragan Đilas uporno ignoriše činjenicu da je, dok je vršio apsolutnu vlast do 2012. godine, Srbija skliznula u potpuni mrak i bezakonje iz koga je profitirao on, sa svojih 619 miliona evra i njemu bliski hohštapleri. Maliciozan, manipulativan i zajedljiv, po ko zna koji put, Đilas je i u današnjem gostovanju pokazao da se njegova jedina politička agenda svodi na mržnja prema Vučiću i da agituje u korist štete našeg naroda. Pokušao je da obmane javnost pričom kako on nije za smenu vlasti na ulici, a istina je da radi sve da upravo dođe do nasilja na ulicama. I istina je, opozicija nema čarobni štapič kao što je rekao, ali zato ima brojne repove o koje sama sebe sapliće, a najveći rep je upravo Dragan Đilas, esencija političkog otrova i medijskih manipulacija - naglasio je Bulatović.
 
 - Da zaključim. Sve sa čim Đilas raspolaže, kvazi analitičari, polu pismeni voditelji, ostrašćeni glumci, lažni studenti nasilnici, propali politikanti, sudije koje mu vire iz džepa, a svi oni na čelu sa njegovom konkubinom, prvom lažljivicom opozicije Marinikom Tepić, angažovani su punim kapacitetom u nakaradnoj propagandnoj kampanji nasilnog rušenja predsednika Vučića. Narod, koji gotovo jednoglasno stoji iza Vučića mora da zna da sve ono što taj šljam radi, nije iz ubeđenja niti brige o životnoj sredini, već to košta desetine miliona evra, što je jasnom šemom finansiranja i dokazano. Zbog svega što znamo, zbog svega što se dešava i zbog svega što Dragan Đilas radi, javno upozoravam, ako se Aleksandru Vučiću nešto dogodi jedini odgovoran će biti upravo Dragan Đilas i njegove falange koje šire mržnju i nasilje - zaključio je Bulatović.
 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stefan

23.08.2024 18:39

Djilas uvek vidi srbiju kao plen da bi mogao da puni svoje dzepove sreca pa narod to sve vidi i nikada vise nece biti na vlasti