UMESTO DA SE LEČI OD KLEPTOMANIJE, ĐILAS NASTAVLJA DA BESPRIZORNO LAŽE! Ministarka Mesarović pružila punu podršku predsedniku Vučiću u borbi protiv tajkuna i lopova

Autor:

Vesti

24.08.2024

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"On pokušava da dehumanizuje porodicu predsednika Vučića"

UMESTO DA SE LEČI OD KLEPTOMANIJE, ĐILAS NASTAVLJA DA BESPRIZORNO LAŽE! Ministarka Mesarović pružila punu podršku predsedniku Vučiću u borbi protiv tajkuna i lopova

Foto: Tanjug/RADE PRELIĆ

Ministarka privrede Adrijana Mesarović oglasila se na svom Instagram profilu zbog konstantnih pretnja predsedniku Vučiću od strane Dragana Đilasa, a kojima diriguje niko drugi do tajkun Dragan Šolak.

- Politički pajac Dragan Đilas koji sad šeta po medijima svog patrona Dragana Šolaka i preti i laže o predsedniku Vučiću, nikada nije ni pokušao da demantuje da su firme u njegovom vlasništu, za vreme vlasti njegove pljačkaške žute bande, prihodovale najmanje 619 miliona evra od iste te države koju sad pljuje. - napisala je ministarka Mesarović na svom Instagram profilu.

Mesarović je napisala da čovek treba da pokuša da izračuna koliko od toga može da se napravi vrtića, škola, bolnica .. Koliko je to podsticaja razvoju preduzetništva, porodičnim firmama, pomoći majkama, ženama privrednicima...

- I umesto da se leči od kleptomanije, a zahvaljujući vlasti SNS sad ima i gde da se leči, jer smo izgradili i bolnice i ambulante, sve to što su on i njegovi uništavali, taj isti Đilas nastavlja besprizorno da laže i pokušava da dehumanizuje porodicu predsednika Vučića. - kaže Mesarović.

 

 

- To je slika i prilika njihovog očaja i potpune nemoći u nameri da se ponovi dokopaju narodnih para. S jedne strane vode otvoreni rat putem Šolakovih medija razni opozicionari i kvazi analitičari, a sa druge, Đilas navodno tvrdi da niko ne želi da ubije predsednika Vučića. Da nisu jadni, bili bi smešni. - ističe ona.

Ona kaže da relativizacija pokušaja atentata na predsenika i tako agresivan govor mržnje koji svakodnevno šire, je vrlo opasno, kao i da moramo kao društvo da odgovorimo nultom tolerancijom na takve stvari i da ne smemo da dozvolimo da jedna, kako kaže, "bolesno agresivna manjina" ugrozi dalji razvoj i napredak naše Srbije.

- Bezrezervna podrška našem predsedniku Aleksandru Vučiću. Na svu jezivu kampanju koja se protiv njega vodi, on građanima Srbije odgovara najboljim vestima koje se tiču penzija, plata, socijalnog položaja, boljih cena… Tako to rade najbolji! Tako to radi naš predsednik Aleksandar Vučić! - zaključila je ministarka Adrijana Mesarović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading