ON JE IZVRŠIO NAPAD NA PROSTORIJE SNS U KRAGUJEVCU! Oštetio sliku predsednika Vučića!

Autor:

Vesti

24.08.2024

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalje postupanje prema počiniocu, koga je policija identifikovala, u nadležnosti je Osnovnog javnog tužilaštva, čija se reakcija očekuje u narednim danima.

ON JE IZVRŠIO NAPAD NA PROSTORIJE SNS U KRAGUJEVCU! Oštetio sliku predsednika Vučića!

Foto: TV Pink/printscreen

Policija je identifikovala muškarca starog 26 godina, koji je 16. avgusta ove godine oštetio fotografiju predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, na prostorijama Srpske napredne stranke u Kragujevcu.

Inače, policija je ubrzo nakon prijave ovog događaja preduzela istragu i sve neophodne radnje kako bi se utvrdilo ko je oštetio fotografiju Aleksandra Vučića na prostorijama Gradskog odbora SNS u glavnoj ulici u Kragujevcu.

Dalje postupanje prema počiniocu, koga je policija identifikovala, u nadležnosti je Osnovnog javnog tužilaštva, čija se reakcija očekuje u narednim danima.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Kragujevcu najoštrije je osudio ovaj akt nasilja.

- Neodgovorni pojedinac, inspirisan i podstaknut nasiljem na koje svakodnevno pozivaju lideri opozicije posegao je na prostorije Srpske napredne stranke u Kragujevcu - saopšteno je iz GO SNS Kragujevac i dodato:

- Napadač je ciljao deo naših prostorija na kojima je oslikan predsednik Republike Aleksandar Vučić. Aleksandar Vučić je neko ko je u proteklih deset godina od Kragujevca napravio industrijski centar razvojnih i modernih tehnologija – grad budućnosti - navodi se u saopštenju.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Kragujevcu čvrsto ostaje na putu koji je trasirao predsednik Republike, naglašeno je.

- Ostajemo posvećeni razvoju i napretku našeg grada i naše zemlje. Nasilnici i mrzitelji nas na tom putu neće zaustavuti - podvlači iz GO SNS Kragujevac.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
Kole

24.08.2024 18:07

Ovakav postupak je za svaku osudu. Nadam se da će biti adekvatno kaznjen.

Tanja

24.08.2024 18:10

Tog huligana za primer osuditi maksimalno za uništavanje SNS imovine i slike Predsednika Vučića.

Nina

24.08.2024 18:12

Nadamo se da će sud oštro osuditi počinioca jer je nedopustiv napad na prostorije jedne stranke

Kosta

24.08.2024 18:14

Opozicija i ne zna ništa drugo osim nasilja bilo nad ljudima bilo nad prostorijama