BOLESNA AMBICIJA OPOZICIJE! SNS Kragujevac o protestima u Beogradu: Cilj im je da se domognu vlasti i pune države kase"

Autor:

Vesti

11.08.2024

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Lažni ekolozi i stručnjaci iznosili su salve neistina i laži kojima su pokušali da zastraše narod, izazovu paniku i destabilizuju državu"

BOLESNA AMBICIJA OPOZICIJE! SNS Kragujevac o protestima u Beogradu: Cilj im je da se domognu vlasti i pune države kase"

Foto: Promo foto/Tanjug

Saopštenje Srpske napredne stranke - Gradski odbor Kragujevac prenosimo u celosti:

"Protesti koje organizuju lideri opozicije su samo paravan za njihovu bolesnu ambiciju da se po bilo koju cenu domognu vlasti i pune države kase, što jasno pokazuje da su politički, a ne građanski.  Njihovu bolesnu ambiciju im potkrepljuju njihovi finansijeri i nalogodavci, čiji je jedini cilj srušena i opustošena Srbija. Svaki Srbin mora da se zapita treba li da podrži ono što nailazi na promociju i odobravanje Aljbina Kurtija i mnogih drugih drugih osvedočenih mrzitelja Srba iz sveta i regiona.

Lažni ekolozi i stručnjaci čije obrazovanje nije ni blizu ekologije i hidrografije iznosili su  salve neistina i laži kojima su pokušali da zastraše narod, izazovu paniku i destabilizuju državu.

Sama činjenica da su blokirali saobraćajnice, zaustavljali vozila hitnih službi, onemogućavali normalno funkcionisanje građana govori o njihovim pravim namerama odsustvu patriotizma i ljubavi prema narodu, ali i o grubom kršenju zakona za koje oni ne haju.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Kragujevac na čelu sa članom Predsedništva i poverenikom Nikolom Dašićem najoštrije osuđuje svaki nasilni pokušaj dolaska na vlast, kršenje zakona i prava na slobodu kretanja i apeluje na građane da ne podležu pritisku političkih partija koje imaju zadatak od stranih službi da razore i destabilizuju državu.

Ovaj gradski odbor pruža punu podršku i poverenje predsedniku Aleksandru Vučiću u daljem vođenju Srbije ka napretku, razvoju i prosperitetu.

Živela Srbija! Živeo Aleksandar Vučić!", navodi se u saopštenju SNS Kragujevac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading