"STIGLO JE UPOZORENJE OD RUSA PREDSEDNIKU SRBIJE, SVI NEREDI ĆE BITI SPREČENI! Oglasio se Dačić, Tužilaštvo i nadležne službe - narod može mirno da spava!

Autor:

Vesti

09.08.2024

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić se malopre oglasio po ovom pitanju!

"STIGLO JE UPOZORENJE OD RUSA PREDSEDNIKU SRBIJE, SVI NEREDI ĆE BITI SPREČENI! Oglasio se Dačić, Tužilaštvo i nadležne službe - narod može mirno da spava!

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Ruske službe bezbednosti su pisanim putem upozorile predsednika Aleksandra Vučića da se u Srbiji pripremaju masovni neredi čiji je krajnji cilj državni udar i svrgavanje legitimno izabranog rukovodstva zemlje.

Ova informacija potvrđena je u Predsedništvu Srbije i uklapa se u naša ranija saznanja da se na sutrašnjem skupu prozapadne opozicije i "ekoloških" pokreta u Beogradu zapravo sprema majdanizacija naše zemlje koju svesrdno podržavaju i pojedine zapadne obaveštajne službe.

Formalni povod za okupljanje, čiji se scenario i dalje drži i tajnosti, jeste borba protiv iskopavanja litijuma u Jadru i okolini, a suštinski cilj je pokušaj destabilizacije i nasilne smene vlasti.

Da je sutrašnji miting veliki test za bezbednost potvrđuje i to što se putem društevnih mreža na dolazak u centar srpske prestonice pozivaju i ekstremne grupe poput neonacističkih organizacija: Zentropa, Srbska Akcija, Klub 451 i Zboraška omladina.

Glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović upozorio je da nasilje na ulicama glavnog grada neće biti tolerisano i pozvao učesnike protesta da svoje pravo na mirno okupljanje iskoriste u skladu sa Ustavom i zakonima Republik Srbije.

Ministar unutrađnjih polsova Ivica Dačić takođe je kazao da nasilje na ulici neće niti dozvoljeno, kao i napadi na državne institucije i pripadnike policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading