KURTI NAPAO VUČIĆA ZBOG MOSTA NA IBRU! Narod ustaje zbog terora, ne može više da trpi, ALJBIN HOĆE DA ZADA JOŠ JEDAN UDARAC SRBIMA NA KOSMETU

Autor:

Vesti

07.08.2024

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spreman da pusti svoje teroriste na sever, da dovrše ono što njegova policija nije uspela da uradi

KURTI NAPAO VUČIĆA ZBOG MOSTA NA IBRU! Narod ustaje zbog terora, ne može više da trpi, ALJBIN HOĆE DA ZADA JOŠ JEDAN UDARAC SRBIMA NA KOSMETU

Foto: Profimedia Aaabaca Abaca Press Profime, Printscreen/Youtube/ Radio Slobodna Evropa

Srbi sa severa tzv. Kosova okupiće se danas na mirnom i demokratskom protestu povodom najava Prištine o otvaranju mosta na Ibru između severne i južne Mitrovice.

Skup će biti održan u 11 časova na Trgu Braće Milić koji se nalazi u blizini mosta na Ibru, saznaje Tanjug. 

Srbi sa Kosmeta zabrinuti su za svoju bezbednost povodom najava Prištine o jednostranom otvaranju mosta, ali i zbog svakodnevnih eskalatornih poteza Prištine i očekuju da ih Kfor zaštiti. 

Za to vreme, premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti pokušava da skrene pažnju sa terora nad Srbima lažima o predsedniku Srbije  Aleksandru Vučiću

"Lažnim navodima da Albanci marširaju mostom, predsednik Srbije Aleksandar Vučić želi da stvori atmosferu straha i da izazove reakciju Kfora u Mitrovici, preteći da će Srbija odgovoriti, ako oni ne reaguju", napisao je Kurti na društvenoj mreži "X". 

Potom je dodao da planovi za otvaranje mosta imaju za cilj "mirnu interakciju".

"Nijedan Albanac ne maršira preko mosta, kako on lažno tvrdi. Svi planovi za otvaranje mosta imali su za cilj da podstiču mirnu interakciju između dve zajednice. Međutim, ove lažne optužbe često su prethodnica planiranog napada Srbije. Zbog bezbednosti svih ne smeju i neće smeti da uđu na našu teritoriju", naglasio je Kurti. 

 

 

Kada Kurti govori o "mirnoj interakciji" on verovatno misli na nasilno zatvaranje srpskih pošta, upada u benzinske pumpe i srpske kancelarije, prebijanje i neosvano hapšenje Srba bez ikakvih naloga. Zagorčao je Srbima život na prostorima gde je naš narod živeo otkako zna za sebe, a sada bi preko mosta na Ibru da pusti svoje neuniformisane teroriste da upadnu na sever Mitrovice i dovrše ono što njegova policija nije mogla. Narod mu to neće dozvoliti!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading