MOĆNA PORUKA PREDSEDNIKA VUČIĆA: "Šta god vi meni danas pričali, udžbenici će u Srbiji o tome govoriti"!

Autor:

Vesti

12.07.2024

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To, da li će mene Alah ili Bog da kazni, na Bogu je, nisam siguran da je na Muniri Subašić ili na nekom drugom, istakao je Vučić.

MOĆNA PORUKA PREDSEDNIKA VUČIĆA: "Šta god vi meni danas pričali, udžbenici će u Srbiji o tome govoriti"!

Foto: instagram.com/avucic/printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu odgovor Muniri Subašić, koja je rekla da od Alaha očekuje kaznu za njega jer nije podržao Rezoluciju o Srebrenici.

 

 

- Ja sam gospođi Subašić i svima drugima koji su pretrpeli užasne gubitke u životu, nezamislive gubitke, izrazio saučešće, pružio ruku i poklonio se senama njihovih najbližih. Nisam razumeo zašto je morala da pominje moju decu. A za to da će Alah da me kazni, hvala joj na tome. Ja teži reč za majku koja je tako stradala, da izgovorim neću. Moliću se bogu da ta vrsta fatve, se ne odnosi na moju decu.

- Što se mene tiče, dovoljno sam ponosan na ono što sam do sada uradio, i šta god vi meni danas pričali, udžbenici će u Srbiji o tome govoriti. Jeste videli da je došlo do preokreta u toj izjavi, gde je prvo rečeno: "Nisi sam Vučiću, imaš i decu, imaćeš i unučiće". Pa je tek posle toga bilo "deci želim sve dobro, a Vučiću da ga Alah kazni". To, da li će mene Alah ili Bog da kazni, na Bogu je, nisam siguran da je na Muniri Subašić ili na nekom drugom. 

Podsećamo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić večeras putuje u zvaničnu posetu Arapskoj Republici Egipat gde će boraviti do 14. jula.

Tokom boravka, predsednik Vučić će se sastati sa predsednikom Arapske Republike Egipat Abdelom Fatahom al Sisijem, nakon čega će prisustvovati svečanom ručku koji u njegovu čast u Predsedničkoj palati priređuje predsednik Al Sisi.

Predsednik Vučić će se sastati i sa predsednikom Arapske lige Ahmedom Abul Geitom, kao i sa poglavarom Koptske pravoslavne crkve i patrijarhom Aleksandrijskim Tavadrosom II.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
Marko

12.07.2024 20:07

A Subašići su baš ovako izvorni muslimani jel? Munira pod hitno da se raspita ko joj je bio pradeda; pa da razmisli odakle joj srpsko prezime.

Brana

12.07.2024 20:10

Srbi nisu bili genocidan narod. Ono što se desilo u Srebrenici jeste strašno, ali nije bio genocid!

Aleksa

12.07.2024 20:11

Gospođa Subašič Muniru treba da bude sramota!

Maja

12.07.2024 20:12

Sve dok je ovakvih kao Munira, nikada neće moći da bude mir.