"SRBIJA JASNO KAZALA DA VIŠE NIKADA NEĆE DOZVOLITI DA JOJ ISTORIJU OBELEŽAVAJU STRADANJA..."! Predsednik Vučić se osvrnuo na nedelju iza nas! (VIDEO)

Autor:

Vesti

04.08.2024

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dok nastavljamo da gradimo mostove sa susedima, kao što smo to na najbolji način učinili na Ilindan u manastiru Sveti Prohor Pčinjski, tako sa nikad većom odlučnošću nastavljamo glasno da govorimo o nekažnjenim zločinima počinjenim nad našim narodom, rešeni da ga za budućnost sačuvamo, saberemo, osnažimo i odbranimo, istakao je predsednik.

"SRBIJA JASNO KAZALA DA VIŠE NIKADA NEĆE DOZVOLITI DA JOJ ISTORIJU OBELEŽAVAJU STRADANJA..."! Predsednik Vučić se osvrnuo na nedelju iza nas! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Aleksandar Vučić osvrnuo se na nedelju koja je iza njega, ali i Srbije i putem svog Instagram naloga obavestio šta je sve urađeno od 29. jula.

 

 

- Nesumnjivo najvažniji događaj u nedelji za nama jeste obeležavanje godišnjice nemilosrdnog pogroma nad našim narodom i sećanje na strašnu "Oluju" koja je odnela mnogo nevinih života i zauvek obeležila naše nacionalno biće - istakao je predsednik i dodao:

- Srbija je ponovo jasno i gromko kazala da nikada više neće dozvoliti da joj istoriju obeležavaju stradanja, već uspeh, napredak i bratska sloga. Sve što danas radimo, zalog je te i takve budućnosti u kojoj ćemo da radošću dočekivati da nam se rađaju deca i unuci, koji će ostajati u svojoj zemlji i živeti u trajnom miru, ponosni na pretke i spremni da složno grade buduću Srbiju.

- I dok nastavljamo da gradimo mostove sa susedima, kao što smo to na najbolji način učinili na Ilindan u manastiru Sveti Prohor Pčinjski, tako sa nikad većom odlučnošću nastavljamo glasno da govorimo o nekažnjenim zločinima počinjenim nad našim narodom, rešeni da ga za budućnost sačuvamo, saberemo, osnažimo i odbranimo - istakao je predsednik.

Podsećamo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić bio je juče na obeležavanju Dana sećanja na sve stradale i prognane u oružanoj akciji "Oluja" posle čega se zahvalio narodu.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Ljilja

04.08.2024 18:23

Jedini koji nije dozvolio da nasilje nad našim narodom bude zaboravljeno je predsednik Vučić! Prvo kao premijer je pokrenuo inicijativu da se svakog Avgusta obeležava OLUJA, a sada i kao premijer! Činjenica je da treba oprostiti ali ne smemo zaboraviti!!!! Da bi koračali u budućnost neke stvari iz prošlosti moramo da izbalansiramo, ali zločin nad Srbima kakav je tad bio , ne smemo zaboraviti!!!!

Tanja

04.08.2024 18:46

Oluja će ostati zapamćena kao najveći zločin čovečnosti prema nedužnim srpskim narodom.

Ana

04.08.2024 19:10

Dosta je stradanja.Verujem u naseg predsednika koji cini sve nesebicno za srpski narod.

Doca

04.08.2024 19:15

Zivela Srbija