KURTI PRESREĆAN ZBOG PROTESTA U SRBIJI! Strah ga od srpskog litijuma - opozicija umesto srpskog jedinstva bira stranu neprijatelja Srbije!

Autor:

Vesti

01.08.2024

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve karte su na stolu!

KURTI PRESREĆAN ZBOG PROTESTA U SRBIJI! Strah ga od srpskog litijuma - opozicija umesto srpskog jedinstva bira stranu neprijatelja Srbije!

Foto: Profimedia Aaabaca Abaca Press

Razmatranje mogućnosti rudarenja litijuma u Srbiji izazvalo je žučnu reakciju među šiptarskim ekstremističkim medijima, koji su zajedno sa vlastima Aljbina Kurtija odlučili da slavodobitno proslave propalu srpsku opoziciju i lažne borce za ekologiju. Ovi mediji su podržali blokade ulica širom Srbije i podstakli narod da izađe na ulice, iako nema konkretnih dokaza o potencijalnoj šteti po životnu sredinu. Ova situacija je dodatno eskalirala kada su mediji sa Kosova i Metohije pružili punu podršku opoziciji, ohrabrujući je da istraje u pokušajima rušenja predsednika Aleksandra Vučića.

Nedostatak dokaza o potencijalnoj šteti od rudarenja litijuma

Jedan od ključnih elemenata u ovoj kontroverzi je nedostatak konkretnih dokaza o tome da bi moguće rudarenje litijuma bilo štetno po ljude i životnu sredinu. Unatoč tome, šiptarski mediji su uspeli da podstaknu blokade ulica širom Srbije, stvarajući atmosferu neizvesnosti i straha među građanima.

Političke koristi i pretnje predsedniku Vučiću

Ova situacija je dodatno opterećena političkim motivima, s obzirom na to da se sumnja da su blokade ulica i podrška opoziciji deo šireg plana da se politički oslabi predsednik Vučić. Sve ovo stvara ozbiljnu političku napetost u zemlji, dok se istovremeno šiptarski mediji i privremene vlasti sa Kosova i Metohije raduju propasti srpske opozicije.


U svetlu nedostatka konkretnih dokaza o potencijalnoj šteti od rudarenja litijuma, te političkih motiva iza podrške blokadama ulica, ostaje otvoreno pitanje kako će se ova situacija dalje razvijati. Svakako, jasno je da je ovo pitanje izazvalo žestoku reakciju šiptarskih medija i da će dalji razvoj događaja biti praćen sa velikom pažnjom kako u Srbiji, tako i u regionu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Keti

01.08.2024 08:23

Kurti i Albanci ne treba da se mesaju u nasu politiku.,,

Keti

01.08.2024 08:24

Albanci se raduju svemu losem sto opozicija pravi kod nas.,

Marija

01.08.2024 08:25

Opozicija dotakla dno dna!

Keti

01.08.2024 08:25

Albanci samo žele da zaustave napredak Srbije