SKUPIM RUČKOM POKUŠAVA DA KUPI UKIDANJE SANKCIJA! Stari šibicar Aljbin Kurti u novoj akciji (FOTO)

Autor:

Vesti

31.07.2024

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan u nizu bednih pokušaja lažnog premijera da izbriše posledice svoje antisrpske politike

SKUPIM RUČKOM POKUŠAVA DA KUPI UKIDANJE SANKCIJA! Stari šibicar Aljbin Kurti u novoj akciji (FOTO)

Foto: Profimedia, Shutterstock

Lažni premijer tzv. Kosova Aljbin Kurti učestvovao je kao počasni gost na ručku koji je organizovao odlazeći ambasador EU na tzv. Kosovu Tomaš Suniog, sa akreditovanim ambasadorima zemalja Evropske unije i zemalja kandidata za EU na tzv. Kosovu.

Kako je saopšteno iz Kabineta "kosovskog premijera", Kurti je zahvalio svim ambasadorima na saradnji i redovnoj komunikaciji, a posebno odlazećem ambasadoru EU Tomašu Suniogu na doprinosu.

“Premijer je na ovom ručku istakao značaj Plana rasta EU za Zapadni Balkan i posebno za Kosovo i pripreme koje Vlada radi za ovaj plan”, navedeno je u saopštenju. 

Kurti je pozvao na uklanjanje mera EU tzv. Kosovu i ponovio jasnu podršku i orijentaciju koju lažna država ima kada je u pitanju članstvo u Evropskoj uniji.

Ovo je bio samo jedan u nizu njegovih bednih pokušaja da se izbrišu posledice i zaborave njegova antisrpska delovanja i ciljevi, na kojima marljivo radi godinama. 

Republika

Foto: Vlada tzv. Kosova

Kurti na ručku prodaje priču evropskim ambasadorima

Koliko je njegova priča nebitna, pokazuje i fotografija koju je objavila Vlada tzv. Kosova, na kojoj se vidi da dok Kurti pokušava da ambasadorima proda svoju priču, oni nezainteresovano gledaju u svim pravcima ili prosto ručaju, ne obraćajući pažnju na reči lažnog premijera.

Inače, lažna predsednica tzv. Kosova Vjosa Osmani održala je danas sastanak sa predsednicima političkih partija na kome je glavna tema bio datum održavanja izbora, a kome nije prisustvovao niko iz Samoopredeljenja.

"Predsednik Pokreta Samoopredeljenje danas nije bio prisutan. Ne znamo razloge, verujem da ga možete direktno pitati, pretpostavljam da je u kancelariji. Pa možete otići i pitati ga“, rekla je Osmani novinarima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading