JOVANOV ODBRUSIO TEPIĆEVOJ: Marinikinu potrebu može da zadovolji samo privatni fotograf

Autor:

Vesti

30.07.2024

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tepićeva govorila da roditelji ubijene dece nemaju "tapiju na bol".

JOVANOV ODBRUSIO TEPIĆEVOJ: Marinikinu potrebu može da zadovolji samo privatni fotograf

Foto: Tanjug/printscreen

Narodna poslanica Marinika Tepić ponovo je danas u Narodnoj skupštini pokušala da, u starom maniru, politički kapitalizuje i zloupotrebi tragediju koja se prošle godine dogodila u školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu, a takođe požalila se i na to da fotoreporteri i fotografi ne borave dovoljno dugo u skupštinskoj sali.

Na sve ovo reagovao je Milenko Jovanov, šef poslaničke grupe SNS, i rekao da je strašno kada osoba koja je bez imalo griže savesti, bez bilo kakve zadrške, govorila da roditelji nemaju tapiju na bol, posle godinu dana ponovo spominje tu tragediju.

- To što se ona uprepodobi, pa promeni boju glasa i dikciju, ni malo ne menja činjenicu da je jedanko odvratno da takva osoba govori o toj temi, baš kao što je i onda bilo kada je roditeljima rekla da nemaju tapiju na bol. Stvarno ne razumem potrebu ovih ljudi da stalno govore o stvarima o kojima je bolje da ćute. Da imaju trunku osećanja i svesti šta izazivaju svojim glupostima, prećutali neke teme - poručio je Jovanov.

On se osvrnuo i na ponašanje bivšeg režima, kojem je pripadala i poslanica Tepić, i rekao da drugima sad nešto spočitavaju oni koji su nekada izbacivali i narodne poslanike iz Skupštine.

- Isti što su izbacivali poslanike, sad se bune što fotografi i fotoreporteri ne borave dovoljno dugo u skupštinskoj sali, jer valjda ne mogu dobro da ih islikaju. Marinika Tepić neka angažuje sebi fotografa koji će da je prati ceo dan, pa će onda valjda uspeti da zadovolji tu svoju potrebu - poručio je Jovanov.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Ana

30.07.2024 15:41

Izgleda da je Marinika Tepić pronašla novi način da privuče pažnju, ali Jovanov je vrlo jasno stavio do znanja da je takva politika neprimerena i uvredljiva.

Vera

30.07.2024 15:49

Zapanjena sam što Marinika koristi tragediju iz prošlosti za političke poene, svaka čast Jovanovu barem pokušava da stane u odbranu dostojanstva žrtava.

Goran

30.07.2024 15:50

Kako može neko da iznosi ovakve komentare i dalje manipuliše tragedijama? Jovanov je u pravu - trebali bismo više poštovati osećanja porodica žrtava

Ivan

30.07.2024 15:53

Ponekad se pitamo gde je granica u političkim igrama. Tepićke izjave samo dodatno produbljuju rane