VUČIĆ PRIMA U OPROŠTAJNU POSETU AMBASADORA POLJSKE! Sastanak u 10 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike

Autor:

Vesti

30.07.2024

06:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan važan sastanak za negovanje dobrih međunarodnih odnosa.

VUČIĆ PRIMA U OPROŠTAJNU POSETU AMBASADORA POLJSKE! Sastanak u 10 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primiće danas u oproštajnu posetu ambasadora Republike Poljske Rafala Perla, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Predsednik Vučić primiće ambasadora Perla u 10 časova, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, navedeno je u saopštenju. 

Podsetimo, predsednik je juče primio u oproštajnu posetu ambasadorsku Kraljevine Danske Suzan Šajn i zahvalio Danskoj na kontinuiranoj podršci Srbiji u pregovaračkom procesu za članstvo u Evropskoj uniji, koje je strateško opredeljenje i prioritet spoljne politike Srbije.

- Poželeo sam ambasadorki Šajn mnogo sreće i uspeha u budućem radu i zahvalio joj na aktivnom anganžmanu i uspehu njene diplomatske misije u Beogradu, kojim su dodatno unapređeni bilateralni odnosi Republike Srbije i Kraljevine Danske - napisao je Vučić na instagram nalogu buducnostsrbijeav. 

Vučić je, kako je naveo, sa ambasadorkom razgovarao o dobrim ekonomskim pokazateljima i uslovima za poslovanje u Srbiji, koji su doprineli većem interesovanju kompanija iz Danske da ulažu u našoj zemlji i time značajno uticali na razvoj preduzetničkog duha i radne etike.

- Istakao sam da je Danska jedan od najznačajnijih skandinavskih partnera naše zemlje, kao i da smo opredeljeni da nastavimo da jačamo našu uzajamnu saradnju i dodatno intenziviramo politički dijalog na svim nivoima - dodao je predsednik. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading