"BIO BIH SREĆAN KAD BI REZULTAT PROTIV AMERIKANACA BIO KAO U MOJOJ IGRICI": Vučić na zanimljiv način poželeo uspeh košarkašima! (VIDEO)

Autor:

Vesti

27.07.2024

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I mi se nadamo da će rezultat biti takav!

"BIO BIH SREĆAN KAD BI REZULTAT PROTIV AMERIKANACA BIO KAO U MOJOJ IGRICI": Vučić na zanimljiv način poželeo uspeh košarkašima! (VIDEO)

Foto: Printscreen/TikTok/jasamaleksandar

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podelio je na društvenoj mreži Tik-tok zanimljiv video snimak i poslao jaku poruku našim košarkašima pred sutrašnju utakmicu na Olimpijskim igrama.

- Bio bih presrećan kada bi rezultat u Lilu bio kao i u mojoj igrici. Momci, verujem u vas! - napisao je predsednik u opisu videa.

 

@jasamaleksandar Bio bih presrećan kada bi rezultat u Lilu bio kao i u mojoj igrici. Momci, verujem u vas! 🏀🇷🇸 #jasamaleksandar #srbija #pariz24 #olimpijskeigre #kosarka ♬ original sound - Ja sam Aleksandar

Podsećamo, danas je u Parizu svečano otvorena "Srpska kuća" u okviru Olimpijskih igara 2024. Svečanom otvaranju prisustvovao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, visoke zvanice Francuske i predstavnici diplomatskog kora.

Predsednik Vučić izrazio je svoj ponos prema srpskim sportistima, ističući da je prvi dan takmičenja doneo pobede za Damira i Novaka, dok Milica, Sara i Zorana nisu imale sreće. Ipak, istakao je da je ponosan na način na koji je Srbija predstavljena na Olimpijskim igrama.

- Ponosan sam na naše ljude. Prvi dan je krenuo polovično, Damir i Novak su pobedili, nažalost Milica i Sara nisu imale sreće, kao i Zorana. Ali Zorana voli pritisak, pa neka se ne sekira. Neka se sprema za miks pa da sa Damirom uzme medalju. Ponosan sam na to kako je Srbija predstavljena. Drago mi je što možemo ugositi i Milorada Dodika ovde. Žao mi je što se više nerviram od ministra sporta - naveo je prvi čovek Srbije i dodao:

- Mađari su svetska vele sila, Slovenci i Hrvati regionalna. Izuzetno su snažni i u individualnim i u kolektivnim sportovima. Hrvati su sa porodicom Kostolić bili veoma uspešni. Zaista jesu silni i jaki. Nadam se da ćemo i mi biti nešto jači. Crna Gora ima pristojan vaterpolo, bilo bi iznenađenje osvajanje medalje. Ali želim uspeh kao i svima drugima. Uzdam se u Srbiju. Želim dobre rezultate i dobro učešće. Volim i naše mađarske prijatelje i nemam problem da to kažem - jasan je Vučić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading