PREDSEDNIK SRBIJE VUČIĆ OTKRIO: Neću biti sutra na utakmici Srbija - SAD

Autor:

Vesti

27.07.2024

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije danas odlazi iz Francuske

PREDSEDNIK SRBIJE VUČIĆ OTKRIO: Neću biti sutra na utakmici Srbija - SAD

Foto: Printscreen/PINK TV

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, prisustvovao je ceremoniji otvaranja Srpske kuće u Parizu, događaju koji je okupio mnogobrojne zvanice. Tom prilikom, Vučić je izrazio zadovoljstvo zbog ovog važnog kulturnog i diplomatskog koraka za Srbiju.

Dan pre toga, Vučić je prisustvovao ceremoniji svečanog otvaranja Olimpijskih igara. Tokom razgovora sa prisutnim zvanicama, Vučić je istakao da neće moći da prisustvuje utakmici Srbija - SAD u košarci koja će se održati u Lilu, jer se već danas vraća u Srbiju zbog mnogobrojnih važnih obaveza.

- Nažalost, neću biti sutra na utakmici Srbija - SAD. Odlazim danas, bio sam na ceremoniji otvaranja tokom jučerašnjeg dana - rekao je Vučić tokom razgovora sa zvanicama.

Njegov povratak u Srbiju naglašava posvećenost predsedničkim dužnostima i obavezama koje ga čekaju kod kuće.

Predsednik Vučić izjavio je da će se "Srpska kuća" nalaziti odmah pored "Francuske kuće", što je kako je istakao, velika čast i prilika da predstavimo svoju zemlju. 

Ono što je zanimljivo, to je da smo dobili najbolju moguću poziciju, odmah pored Francuske kuće. To će biti prilika da promovišemo mnogo stvari u Parizu. Kada ste pored zemlje domaćina, pored njihovog velikog paviljona, onda ne samo da je to ogromna čast, već i velika i izuzetna prilika da predstavite svoju zemlju. Mi ćemo tu imati mnogo programa od predstavljanja naše kuhinje do onoga što mi se čini da je važnije, a to je predstavljanje naše ekonomije i razgovori sa poslovnim partnerima - naveo je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (7)

Loading
Aca

27.07.2024 17:22

Veliki napredak za Srbiju

Lela

27.07.2024 17:57

Vučić ima mnogo obaveza, kao veliki i ozbiljan lider.

Milica

27.07.2024 17:59

Vučiću zahvaljujemo i na ovome. Mnogo je učinio da bi Srbija bila najbolje predstavljena u Parizu.

Đina

27.07.2024 18:00

Doveo je Vučić Srbiju u Pariz. Hvala mu i na ovome, sigurna sam da učesnicima mnogo znači njegova podrška.