"SRPSKA TROBOJKA SE PONOSNO VIJORILA I U DALEKOM IRANU"! Vučević zagrmeo: Zapamtite imena ove dece, ona su naša budućnost (FOTO)

Autor:

Vesti

28.07.2024

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo napred, zlatna deco!! - poručio je premijer

"SRPSKA TROBOJKA SE PONOSNO VIJORILA I U DALEKOM IRANU"! Vučević zagrmeo: Zapamtite imena ove dece, ona su naša budućnost (FOTO)

Foto: instagram.com/milosvucevic_gradonacelnik

Osim što se srpska trobojka vijori na sportskim takmičenjima u kojima učestvuju naše reprezentacije na Olimpijadi u Francuskoj, premijer Srbije Miloš Vučević podelio je na Instagram stranici i sjajnu vest da se srpska trobojka ponosno vijorila i u dalekom Iranu. 

Srpska trobojka ponosno se vijorila i u dalekom Iranu! Fantastičan uspeh naših srednjoškolaca na Međunarodnoj olimpijadi iz fizike, najprestižnijem svetskom takmičenju iz te nauke. Ogromno bravo za srebrnog Andreja Drobnjakovića i bronzane Tadiju Jelesijevića, Vukašina Babića, Filipa Golubovića i Mihaila Radovanovića!! Zapamtite ova imena, ona su naša budućnost - napisao je premijer Vučević. 

Premijer je čestitao njihovim porodicama, profesorima, mentorima i sjajnim školama Matematičkoj i Kruševačkoj gimnaziji, i gimnaziji “Svetozar Marković” iz Niša.

- Samo napred, zlatna deco!!! - poručio je premijer Vučević.

Podsećamo, uz fotografiju napravljenu tokom izjava za medije, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je poručio sledeće:

- Svako ko prati šta radi Srbija, jasno mu je da mi nismo ničiji pioni, ni ruski, ni američki, niti bilo čiji drugi, i nikada nećemo biti. Mi smo slobodarski narod koji je uvek, više od svega, cenio i ginuo za svoju slobodu - napisao je predsednik Vučić na svom instagram profilu avucic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
Milan

28.07.2024 20:59

Bravo za nasu decu.

Caca

28.07.2024 21:07

Ponosni smo kada vidimo gde se sve viori naša trobojka!

una

28.07.2024 21:11

Bravo za nase srednjoskolce, oni su ponos Srbije.

Tanja

28.07.2024 21:12

Naši mladi matematičari, fizičari dostojanstveno predstavljaju Srbiju u svetu.