KAKAV LICEMER! MILOŠ JOVANOVIĆ SE ZALAGAO ZA DEBATU OKO LITIJUMA! Brnabićeva ga pozove da bude deo komisije za litijum, on promeni ploču za 180 stepeni! (FOTO)

Autor:

Vesti

26.07.2024

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Što kaže autor objave na mreži "X" - "politikanstvo se zahuktava".

KAKAV LICEMER! MILOŠ JOVANOVIĆ SE ZALAGAO ZA DEBATU OKO LITIJUMA! Brnabićeva ga pozove da bude deo komisije za litijum, on promeni ploču za 180 stepeni! (FOTO)

Foto: x/printscreen/@UkiPiper74

Miloš Jovanović, predsednik Novog DSS-a, posle skakanja po klupama i jurišanja na predsednika Srbije u skupštinskoj sali, odučio se da "brani Srbiju od litijuma" praveći haos i izazivajući paniku.

Podsetimo, on je pre par meseci zagovarao debatu povodom iskopavanja litijuma, glumeći diplomatičnost i zalaganje za ekonomske interese naše zemlje.

Odjednom je promenio ploču rekavši kako ne razume poziv Ane Brnabić da bude deo parlamentarne komisije koja bi se bavila ovim pitanjem.

Miloš NEKAD!

 - Pitanje eksploatacije litijuma je pitanje postojanja demokratske debate, otvorene, argumentovane i stručne - reče Jovanović.

Republika

Foto: x/printscreen/@UkiPiper74

 

Mloš SADA!

 - Miloš Jovanović, lider Novog DSS-a rekao je za Nova.rs da ne vidi smisao u pozivu Ane Brnabić da se formira parlamentarna komisija u vezi sa litijumom... - navodi dati opozicioni medij.

Republika

Foto: x/printscreen/@UkiPiper74

 

Naravno, i građani su primetili o kakvom je licemerju reč, te su uspeli i na društvenim mrežama da načine poređenja kako je Jovanović govorio pre samo par meseci, a kako govori danas. 

 - Miloš Jovanović nekada pozivao na debatu, javni dijalog o iskopavanju litijuma. Danas dobio poziv da bude deo parlamentarne komisije o iskopavanju litijuma gde bi se sučelili stavovi ZA i PROTIV. Odbio da učestvuje. Politikanstvo se zahuktava - naveo je Uroš Piper na mreži "X".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Olivera

26.07.2024 19:23

Licemerje na najvišim nivoima! Jovanović je samo još jedan primer političara koji se povlači kada dođe vreme za stvarnu odgovornost.

Nevena

26.07.2024 19:24

Kakva prevara! Jovanović je neozbiljan i pokazuje samo licemerstvo kada odbija da učestvuje u debati koju je sam zahtevao.

Kristina

26.07.2024 19:25

Prava slika političkog oportunizma. Jovanović je tražio debatu, ali sada beži od odgovornosti.

Tanja

26.07.2024 19:26

Najveći problem opozicije sa rudarenjem litijuma je što nemogu malo ili malo više da se ugrade u onaj profitabilni deo priče.Zato su opozicija i ostaće doveka.