Đurić o pretnji Vučiću: Poruke nasilja, mržnje i očigledne zavisti ne smeju da budu tolerisane

Autor:

Vesti

25.07.2024

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mrzitelji svoje zemlje, svog naroda, ostaće tamo gde su ih građani Srbije na poslednjim izborima i postavili, rekao je Đurić.

Đurić o pretnji Vučiću: Poruke nasilja, mržnje i očigledne zavisti ne smeju da budu tolerisane

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (GO SNS) Marko Đurić danas je najoštrije osudio pretnje koje su na društvenim mrežama upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, navodeći da ne smeju da budu tolerisane.

- Najoštrije osuđujem pretnje smrću i pozive na ubistvo predsednika Aleksandra Vučića. Slike, objavljene na društvenim mrežama, na kojima je predsednik na vešalima, predstavljaju čin mržnje i nasilja, koji ne sme da bude tolerisan. Čin koji nas ostavlja nemim, jer samo osoba sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, može tako nešto da osmisli - poručio je Đurić u saopštenju.

On je dodao da je objavljeni sadržaji apsolutno neprihvatljiv i da pretstavlja alarm nadležnim organima da ozbiljno preispitaju okolnosti takvih ponašanja.

- Poruke nasilja, mržnje i očigledne zavisti prema čoveku, koji je Srbiju izvukao iz krize i ambisa u koji je gurnuta od strane istih ovih što danas objavljuju slike vešala na društvenim mrežama, jeste ogledalo njihovih pravih lica i iskrenih želja. Izostanak bilo kakve stvarne politike koju mogu da ponude građanima, Đilasovi i Marinikini puleni pribegavaju najopskurdnijim potezima - naveo je Đurić.

On je naglasio da će SNS na čelu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem nastaviti da gradi Srbiju, da otvara nova radna mesta, gradi puteve i železnice i stvara budućnost.

- A oni, mrzitelji svoje zemlje, svog naroda, ostaće tamo gde su ih građani Srbije na poslednjim izborima i postavili, na marginama ove države i društva - naveo je Đurić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (20)

Loading
Deki

25.07.2024 18:52

Treba što pre kazniti takve ološe.

Jorgovanka

25.07.2024 18:55

Nedopustivo je služiti se lazima, mržnjom i pretnjama Vucicu, a oni ne prestaju sa mržnjom, dokle će to više da traje.

mona

25.07.2024 18:59

Pretnje smrcu Vucicu ne smeju se tolerisati, opozicija je satro protiv nasilja a pretnje upucuje Biljana Stojkovic iz redova opozicije..

Tanja

25.07.2024 18:59

Svaka pretnja upućena Predsedniku Vučiću treba biti sankcionisana.