Ministarka privrede Mesarović se pridružila porukama podrške Vučiću i osudila pretnje: Kampanja mržnje koju nastavljaju samo su još jedna u nizu potvrda da je opozicija dotakla dno dna

Autor:

Vesti

25.07.2024

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konstantni napadi na predsednika Aleksandra Vučića i njegovu porodicu, pokazuju pravo lice opozicije, navela je Adrijana.

Ministarka privrede Mesarović se pridružila porukama podrške Vučiću i osudila pretnje: Kampanja mržnje koju nastavljaju samo su još jedna u nizu potvrda da je opozicija dotakla dno dna

Foto: Instagram

Ministarka privrede u Vladi Srbije Adrijana Mesarović najoštrije je osudila na društvenim mrežama napade na predsednika Vučića.

- Najoštrije osuđujem poruke mržnje i poruke koje impliciraju na oduzimanje života našeg predsednika Aleksandra Vučića, koji se na sve moguće načine bori za našu Srbiju i sve njene građane. Kampanja mržnje koju nastavljaju samo su još jedna u nizu potvrda da je opozicija dotakla dno dna, da nemaju ni plan ni program, i da ne prezaju ni od čega u borbi za fotelje, bez izbora.

Konstantni napadi na predsednika Aleksandra Vučića i njegovu porodicu, pokazuju pravo lice opozicije koja ne zna ništa drugo osim da napada, podstiče nasilje i mržnju.

Puna i bezrezervna podrška našem predsedniku Aleksandru Vučiću u časnoj i dostojanstvenoj borbi za našu Srbiju, za veće plate i penzije, bolji životni standard i ekonomski napredak, za budućnost!

 

 

Da podsetimo, ministarka pravde Maja Popović osudila je danas pretnje koje su na društvenim mrežama upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

U saopštenju Ministarstva pravde Popović je istakla da očekuje da nadležni organi reaguju na nasilje, kao i da će oni koji su te pretnje izvršili biti procesuirani.

Oštro osuđujem monstruozne pretnje koje su na društvenim mrežama upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Očekujem da nadležni organi reaguju na  nasilje kao i da će oni koji su te pretnjeIzvrsili bitiprocesuirani. Ovakve i slične objave, fotografije vešala, bez obzira na to ko stoji iza njih, ugrožavaju bezbednost predsednika Aleksandra Vučića. Gotovo svakodnevno se iz redova opozicije i onih koji ih podržavaju čuju pretnje ili pozivi na ubistvo predsednika države i tome se mora stati na put.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Ena

25.07.2024 17:46

Sve pretnje Predsedniku Srbije moraju biti najoštrije sankcionisane.

Jorgovanka

25.07.2024 17:54

Opozicija se bavi groznim pretnjama, puni su mrznje a mrznja nikom nije donela dobro. Njihovo ponašanje je dno dna, da nema dalje.

Tanja

25.07.2024 18:00

Bagra od opozicije ne bira sredstva kada napada predsednika Vučića i aktuelnu vlast.