KAKVA NEDELJA JE IZA NAS! Predsednik Vučić sumirao utiske od prethodnih sedam dana: Mnogo pređenih kilometara i veliki broj sastanaka (VIDEO)

Autor:

Vesti

22.07.2024

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Temelji koje postavljamo upravo sada, doneće neverovatno velike rezultate u budućnosti"

KAKVA NEDELJA JE IZA NAS! Predsednik Vučić sumirao utiske od prethodnih sedam dana: Mnogo pređenih kilometara i veliki broj sastanaka (VIDEO)

Foto: Nemanja Pančić

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić na svom Instagram nalogu buducnostsrbijeav sumirao je utiske iz prethodne, veoma ispunjene, nedelje.

Kako je i sam napisao, nedelja je bila ispunjena pregrštom sastanaka, kako u Beogradu, tako i u Londonu, gde je predsednik učestovao na na Samitu evropske političke zajednice.

"Gust raspored obaveza u nedelji za nama, mnogo pređenih kilometara i veliki broj sastanaka u Londonu i Beogradu sa evropskim liderima, predstavnicima finansijskih institucija i nekim od najvećih globalnih kompanija.", istakao je predsednik Vučić.

On je u Beogradu odlikovao ranjenog policajca Miloša Jevremovića, kog je terorista upucao samostrelom u vrat ispred izraelske ambasade.

 

 

Pored ovog velikog događaja, Beograd je imao čast da ugosti nemačkog kancelara Olafa Šolca i nemačku delegaciju, sa kojom je potpsan Memorandum o razumevanju između EU i Srbije o strateškom partnerstvu o održivim sirovinama, lancima proizvodnje baterija i električnim vozilima.

"Temelji koje postavljamo upravo sada, doneće neverovatno velike rezultate u budućnosti za našu zemlju i narod. Želim da legat ovog perioda bude najveći ekonomski i svaki drugi napredak Srbije. Za tu budućnost ću nastaviti svom snagom da se borim, bez obzira na prepreke.", istakao je ponosno predsednik.

Republika

Foto: Nemanja Pančić

Vučić sa našim olimpijskim timom

Juče je predsednik, kao šlag na tortu, ispratio naše sportiste na Olimpijske igre u Parizu, a kapitenu odbojkaške reprezentacije Srbije Maji Ognjenović uručio je zastavu Srbije, koju će ona, zajedno sa kapitenom vaterpolo reprezentacije Dušanom Mandićem, nositi na svečanom otvaranju Olimpijskih igara.

"Ispratismo i naše sportiste na Olimpijadu u Parizu. Očekujem bar deset medalja, a svakako se neću buniti ako ih bude i više. Živela Srbija!", dadao je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading