Momirović: Govor mržnje mora da se zaustavi odmah

Autor:

Vesti

15.07.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ludilo mora prestati!

Momirović: Govor mržnje mora da se zaustavi odmah

Foto: Ministrastvo unutrašnje i spoljne trgovine

Ministar trgovine Tomislav Momirović jutros je u Jutarnjem programu TV Pink reagovao na govor mržnje uperen prevashodno prema predsedniku Vučiću i njegovoj porodici i apostrofirao petoricu predvodnika koji prizivaju haos u Srbiji.

"Predvodnici u govoru mržnje su Dragan Đilas, koji je uspeo da podigne prihode svoje firme sa 2 miliona evra na 700 miliona evra u periodu dok je bio gradonačelnik Beograda i ministar u Vladi Republike Srbije, i tako postao najbogatiji čovek u zemlji. Božo Prelević komandant specijalne operacije "Topčider" nakon koje je krenulo uništavanje naše vojske. Dok je bio ministar unutrašnjih poslova nije imao snage da smeni prvog saradnika, načelnika Državne bezbednosti Radeta Markovića, a danas poziva na linč predsednika Republike. Jovo Bakić doktor nepotizma i korupcije, čovek koji je studirao osam godina i zaposlio se na fakultetu. Tu su i lažni istoričar Milan St. Prtotić i Srdjan Škoro, novinar koji je ne može da nađe posao pa bi zbog toga da tušira uranijumom ne samo članove Vlade, već i sina predsednika Republike."

Ministar Momirović je apelovao da ovo ludilo mora da stane i da huškanje na nasilje i govor mržnje moraju odmah da se zaustave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading