ODBRANIĆEMO ISTINU I SAČUVATI SVOJU DRŽAVU I NAROD! Vučić pred novu radnu nedelju: "Uzdamo se u sebe i verujemo u svoje snove" (VIDEO)

Autor:

Vesti

15.07.2024

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik je sumirao utiske iz nedelje koja je za nama.

ODBRANIĆEMO ISTINU I SAČUVATI SVOJU DRŽAVU I NAROD! Vučić pred novu radnu nedelju: "Uzdamo se u sebe i verujemo u svoje snove" (VIDEO)

Foto: Tanjug/JADRANKA ILIĆ, instagram.com/buducnostsrbijeav, TV Pink/printscreen,

Još jedna radna i uspešna nedelja je za nama, a predsednik Aleksandar Vučić sumirao je utiske nakon svoje posete Egiptu.

"Ove nedelje, od izuzetnog značaja bila je poseta Egiptu, tokom koje smo potvrdili tradicionalno prijateljstvo naša dva naroda i dali novi zamah strateškom partnerstvu dve zemlje. Ponosan sam na to što Srbija deli ista stremljenja i vizije sa državom koja, ne samo da predstavlja jednu od kolevki svetske civilizacije, već snažno, slobodno i principijelno gradi svoju budućnost.", istakao je predsednik Vučić na svom Instagram profilu buducnostsrbijeav.

 

 

"U vremenima kad su mržnja, nasilje, izvrtanje istine i kršenje međunarodnog prava postali svakodnevica, bitno je da svi shvatimo koliko su mir i stabilnost važni, da sačuvamo razum, naš slobodarski duh i samostalnu politiku i da guramo Srbiju napred. Uzdamo se u sebe, verujemo u svoje snove i napredujemo što je moguće brže, na dobrobit svih naših građana.", dodao je presdednik, koji je ove nedelje obavio seriju važnih razgovora, kako u Egiptu, tako i u Srbiji.

Pored važnih razgovora, predsednik je preuzeo i jednu od najsvetijih dužnosti. Naime, prošle godine, predsednik Vučić ugostio je u Predsedništvu malog Lazara i njegovu porodicu, hiljaditu bebu koja se rodila u porodilištu u Pasjanu, na našem Kosovu i Metohiji.

Kako je predsednik napisao u objavi na svom Instagram profilu buducnostsrbijeav, "Lazar je u međuvremenu baš porastao, a ja, kao ponosni kum, danas preuzimam jednu od najsvetijih dužnosti."

 

 

"Krštenje je veliki Božiji blagoslov za Lazara i ogromna odgovornost za mene, jer je kumstvo u našem narodu mnogo više od običaja i tradicije – ono je životni zavet, simbol zaštite, privrženosti i ljubavi, kao i briga o ispravnom stasavanju kumčeta.", istakao je predsednik.

Sve u svemu, jedna nedelja prepuna važnih događaja je za nama, a nedelja u koju smo danas ušli donosi svoje izazove i mogućnosti.

"Naša mala Srbija je lojalan prijatelj, pouzdan partner i znaće da odbrani istinu i sačuva svoju državu i narod.", zaključio je predsednik Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (24)

Loading
Nikola

15.07.2024 09:21

Slobodarski srpski narod nikada neće pokleknuti pod pritiscima neofašizma koji je danas na političkoj sceni Evrope prisutan.

Mila

15.07.2024 09:22

Dogod Srbija veruje u sebe,uspeh je zagarantovan. Jaka i stabila zemlja pored svih upućenih loših komentara

miša

15.07.2024 09:25

Vučić je očigledno posvećen ostvarivanju svih interesa Srbije i njenom napretku, kako na nacionalnom tako i na međunarodnom nivou.

duki

15.07.2024 09:27

nekaze nas narod za nista use i u svoje kljuse