SRBIJA NIJE NI MALA NI SLABA, PROTEKLA NEDELJA OSTAĆE ZAUVEK UPAMĆENA: Predsednik Vučić sumirao sedmicu za nama (VIDEO)

Autor:

Vesti

26.05.2024

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedelja za nama ostaće upamćena u istoriji naše zemlje i naroda, ali i međunarodnih odnosa, napisao je Vučić na svom Instagram nalogu.

SRBIJA NIJE NI MALA NI SLABA, PROTEKLA NEDELJA OSTAĆE ZAUVEK UPAMĆENA: Predsednik Vučić sumirao sedmicu za nama (VIDEO)

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, podelio je na svom Instagram profilu utiske o protekloj radnoj nedelji, ističući da će ona ostati upamćena u istoriji zemlje i naroda, kao i međunarodnih odnosa. Vučić je naglasio da je Srbija još jednom imala priliku da vidi ko su joj istinski prijatelji, te da je obraćanjem u Njujorku pokazala suverenost, nezavisnost u odlučivanju i ozbiljnost. Dodao je i da je Srbija dokazala da zaslužuje poštovanje i da nije ni mala, ni slaba, kako bi neki voleli da to bude.

Nedelja za nama ostaće upamćena u istoriji naše zemlje i naroda, ali i međunarodnih odnosa. Srbija je još jednom videla ko su joj istinski prijatelji. Obraćanjem u Njujorku još jednom smo pokazali suverenost, nezavisnost u odlučivanju i ozbiljnost Srbije. Srbija je pokazala da zaslužuje poštovanje i da nije ni mala, ni slaba, koliko bi neki voleli da to bude - napisao je predsednik Vučić.

 

 

Da podsetimo, izborna lista „Aleksandar Vučić - Valjevo sutra“ održala je danas miting na platou ispred Doma kulture u Valjevu.

Predizborni skup počeo je srpskom himnom "Bože pravde".

- Uvek mi je bilo krivo što Đorđe nije u stranci u kojoj sam ja. Sad sam srećan, sad je "naš". Hvala na dobrom govoru. Još sam pod utiskom dvomesečne borbe i oko Saveta Evrope i oko rezolucije u Njujorku. Još ne mogu ni da se priviknem na sve ono što se u zemlji događa. Toliko sam bio posvećen tome da nisam čak ni pratio događaje u otadžbini, već samo onoliko koliko je bilo neophodno. Ali, imao sam svu vašu snagu, snagu cele Srbije da branim narod hrabrih. Pred nama je mnogo teških zadataka. Posebno u Valjevu nikad niko nije zadovoljan. Obišao sam svako selo, nema sela gde nisam bio, još nisam video nekoga da je zadovoljan. Ali, tu su ljudi pošteni, pa će da vam kažu da li je bolje ili lošije. 2012. je prosečna plata bila 295 evra. Nije danas dobra ali je 703 evra i biće još veća jer Hans Groe tek treba da zaposli ljude - naveo je predsednik Vučić u Valjevu.

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (27)

Loading
Viklo

26.05.2024 13:51

Srbija pre svega nije kolonija kao što sve države u okruženju, osim Mađarske, jesu. A kada nismo kolonija nas će napadati ali ćemo se mi braniti. Ono što je rečeno u lice najjačima tokom rasprave o rezoluciji, mnogi ne smeju da prošaputaju.

Tamara

26.05.2024 14:35

Srbija pre svega nije kolonija kao što sve države u okruženju, osim Mađarske, jesu. A kada nismo kolonija nas će napadati ali ćemo se mi braniti.

Nikola

26.05.2024 15:27

Veličina Srbije je u jedinstvu srpskog naroda

Mila

26.05.2024 15:30

Prosla nedelja donela je Srbiji veliku pobedu. Pobedu istine i casti