LAŽE KAO PAS! Kurti pokušao da podvali priču o hapšenju špijuna na administrativnoj liniji, hitno se oglasila BIA

Autor:

Vesti

05.06.2024

18:03 >> 18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bezbednosno-informativna Agencija oglasila se povodom plasiranja sramnih laži privremenih albanskih institucija na Kosovu i Metohiji

LAŽE KAO PAS! Kurti pokušao da podvali priču o hapšenju špijuna na administrativnoj liniji, hitno se oglasila BIA

Foto: Tanjug/AP

"Bezbednosno-informativna Agencija odlučno demantuje sve pokušaje plasiranja lažnih vesti od strane privremenih albanskih institucija na Kosovu i Metohiji, da su dva lica sa inicijalima B.Š. i M.Ć. a koja su danas uhapšeni u Uroševcu pod optužbom za izvršenje krivičnog dela špijunaže u bilo kakvom odnosu saradnje sa Agencijom", navodi se u zvaničnom saopštenju saošptenju Bezbednosno-informativne Agencije.

Podestimo, dve osobe uhapšene su danas po nalogu takozvanog specijalnog tužilaštva u Prištini zbog sumnje da su počinile krivično delo "špijunaža", nakon čega im je određeno zadržavanje do 48 sati.

Lažni prištinski premijer Aljbin Kurti odavno je pokrenuo hajku na Srbe na Kosmetu, što ide u prilog njegovoj strogoj antisrpskoj politici na Kosovu i Metohiji. Srbi su Kurtijeva omiljena i svakodnevna žrtva, a njegova policija daje sve od sebe da svim Srbima na Kosmetu svakodnevno zagorčava život, te su Srbi mete ugnjetavanja, omalovažavanja, batinjanja i na kraju hapšenja.

Kada god neki Srbin iz centralne Srbije proba da uđe na teritoriju Kosova i Metohije, Kurtijeva policija ga spremno čeka, znajući da će se sita namaltretirati tog čoveka. Budući policijsko ugnjetavanje srpskog stanovništva nije dovoljno Kurtiju, lažni prištinski premijer smislio je način da Srbe dovede do ivice egzistencije, kada je od 1. februara ove godine ukinuo dinar na čitavoj teritoriji Kosova i Metohije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading