"SVAK' JE ROĐEN DA PO JEDNOM UMRE, ČAST I BRUKA ŽIVE DOVIJEKA": Crnogorci žale Albance, posle nasilja kod Banjske spustili zastavu lažne države na pola koplja! (FOTO)

Autor:

Vesti

26.09.2023

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografija se masovno deli po društvenim mrežama, a čin je izazvao bes kod većeg dela javnosti jer se "ističe zastava nepostojeće, terorističke, tvorevine"

"SVAK' JE ROĐEN DA PO JEDNOM UMRE, ČAST I BRUKA ŽIVE DOVIJEKA": Crnogorci žale Albance, posle nasilja kod Banjske spustili zastavu lažne države na pola koplja! (FOTO)

Foto: Shutterstock

Zastave tzv. Kosova i Crne Gore

Tenzije na Kosovu i Metohiji se ne smiruju nakon oružanog sukoba Srba i tzv. kosovske policije kod Banjske, u Srbiji je 27. septembar proglašen za Dan žalosti, u srpskim sredinama na teritoriji KiM trajaće tri dana, a kod naših suseda neka druga priča!

Na mrežama se pojavio sramotan snimak iz Crne Gore, na kom se vidi kako je zastava nepriznate države Kosovo spuštena na pola koplja!

 

 

Pored nje, istaknute su i zastave Crne Gore.

"Poubijani srpski očevi i mladići bez mrlje na imenu"

Dvojica Srba su teško ranjena u pucnjavi, dok je jedan kosovski policajac, Afrim Bunjaku, izgubio život. Ovaj događaj je izazvao duboko žaljenje i potresanje među lokalnim zajednicama i širom regiona.

Jedan od teško ranjenih Srba je Vlado Tolić, koji je pretrpeo dve rane u nozi i nakon hitnog medicinskog zbrinjavanja prebačen je u bolnicu u Prištini, gde mu je pružena potrebna medicinska pomoć. 

Ubijen je otac troje dece, Stefan (31) iz Zvečana, za kog meštani imaju samo reči hvale, potom Igor Milenković (50) otac dvoje dece, a radio je kao vozač saniteta u Kliničko-bolničkom centru Kosovska Mitrovica. Bojan Mijailović, koji je takođe nastradao, pre nekoliko meseci je postao otac

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Prilikom oružanog sukoba kod Banjske, u noći između subote i nedelje, nastradala su četiri Srbina i jedan pripadnik tzv. kosovske policije.

Razmena vatre je krenula kada su pripadnici KPS pokušali da uklone barikade koje je na ulazu u Banjsku postavila grupa naoružanih Srba. Usledila je višesatna pucnjava tokom koje su stradali i srpski mladići.

U jutarnjim časovima u nedelju, prelazi Jarinje i Brnjak su zatvoreni dok pucnjava i okršaj i dalje traju, dok su oko 10 časova Albanci saopštili da su četiri srpska grada zone terorističke operacije.

Od hitaca pripadnika tzv. kosovske policije stradala su trojica Srba. Dva tela pronađena su istog dana, a treće dan kasnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 


 

 

Komentari (0)

Loading