PEVAČICA PRIZNALA DA JE PREGAZILO VREME: Marina Tadić otkrila u čemu je uživala pre 20 godina, pa otkrila zašto se ne uklapa u nove trendove!

Autor:

Zabava

18.05.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je opisala kako su svirke izgledale kada je ona započinjala muzičku karijeru, te istakla da je tužna što se u međuvremenu sve promenilo.

PEVAČICA PRIZNALA DA JE PREGAZILO VREME: Marina Tadić otkrila u čemu je uživala pre 20 godina, pa otkrila zašto se ne uklapa u nove trendove!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nekada veoma popularna klupska pevačica Marina Tadić iznenadila je svoje fanove najavom velikog koncerta nakon dugogodišnje medijske pauze.

Posle saradnje sa reperima, Marina je odlučila da se vrati svom autentičnom izrazu i da ne podleže trendovima samo da bi bila ukorak sa vremenom.

Posle toliko godina rada i bitisanja na sceni, došlo je vreme da napravim koncert i da objedinim svoje pesme u jedno čarobno veče u kojem ćemo se vraćati u prošlost, gde ćemo biti u sadašnjosti i budućnosti, ali uglavnom ćemo se podsetiti muzike i vremena kada smo voleli da uživamo u muzici. Neko sam ko 20 godina peva i ko je prošao razna vremena. Tužna sam kada vidim da više nema takvih svirki kakve smo radili pre 10 - 15 godina. Vidim da danas nažalost deca ne umeju da uživaju u trenutku - kaže Tadićeva.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Marina Tadić tvrdi da je oduvek neshvaćena, ali da se pogotovo ne uklapa u ovo vreme

Pevačica je oduvek bila prepoznatljiva po svom posebnom stilu i autentičnom izrazu.

Njen povratak na scenu nakon medijske pauze predstavljaće pravu poslasticu za fanove koji su dugo čekali da ponovo čuju njen prepoznatljiv glas. Iako je sarađivala sa reperima u prošlosti, Marina ističe da nije osoba koja će menjati svoj fazon zbog trendova.

Njen stav o očuvanju autentičnosti i originalnosti čini je posebnom u današnjoj muzičkoj industriji, gde su trendovi često dominantni.

Radila sam sa reperima još pre 16 godina. Ali nisam neko ko juri trendove, radila sam uvek onako kako ja osećam. Možda to nije bilo u svakom trenutku dobro, uvek sam bila ispred vremena, nisam kasnila. Bila sam neshvaćena, a sada je došlo vreme koje ja uopšte ne želim da shvatim, nije mi ni blisko niti bih se priklonila. Naravno, ako ima neka pesma koja ima taj rep deo, zašto da ne, ali ne bih se menjala zarad trenda. Menjala bih se samo ako osećam da mi je potrebno da se promenim, ali ne bih pevala ovo što je sad moderno, taj autotjun... Mislim da je to prolazno. Ništa ne bih radila usiljeno da bih se dopala jednom delu publike. To ljudi osete i to bi bilo samo loše po mene - zaključila je Marina.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading