BAHATA VOŽNJA U TUNELU KA ZLATIBORU! Mladi izbacuju glavu i noge kroz prozor automobila! (VIDEO)

Autor:

Vesti

18.05.2024

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se može videti na snimku, incident se dogodio dok su prolazili kroz tunel i veliku krivinu na putu ka Zlatiboru.

BAHATA VOŽNJA U TUNELU KA ZLATIBORU! Mladi izbacuju glavu i noge kroz prozor automobila! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/uzice.online

Na društvenoj mreži Instagram nedavno se pojavio snimak koji je šokirao javnost. Na njemu se vidi grupa mladih osoba kako tokom vožnje automobilom gura glavu i noge kroz prozore vozila.

Kako se može videti na snimku, incident se dogodio dok su prolazili kroz tunel i veliku krivinu na putu ka Zlatiboru. Ovakvo neodgovorno ponašanje ne samo da ugrožava njihovu sopstvenu bezbednost, već i bezbednost drugih učesnika u saobraćaju.

 

 


Komentari građana ispod ovog šokantnog snimka, koji je objavljen na Instagram profilu uzice.online, jasno pokazuju šok i negodovanje zbog ovakvog ponašanja mladih. Mnogi su izrazili zabrinutost zbog rizika koji su mladi preuzeli, ističući da je takvo ponašanje neodgovorno i opasno.

Ovakvo neodgovorno ponašanje u saobraćaju može imati ozbiljne posledice. Pored toga što ugrožava bezbednost svih učesnika u saobraćaju, mladi koji su izveli ovaj rizičan potez mogu biti suočeni sa pravnim posledicama. Vožnja sa izbačenim delovima tela kroz prozor automobila nije samo prekršaj, već i ozbiljan rizik po živote svih u vozilu i oko njega.

Ovaj incident još jednom ističe važnost odgovornog ponašanja u saobraćaju, naročito među mladima. U cilju očuvanja sopstvene bezbednosti, ali i bezbednosti svih ostalih učesnika u saobraćaju, neophodno je pridržavati se saobraćajnih propisa i pravila. Ovim putem apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, a naročito mlade, da pokažu odgovornost i svest o posledicama svojih postupaka. Bezbednost u saobraćaju treba da bude prioritet svakog vozača i putnika.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading