Uručena prva donacija fondacije „Porodica“

Autor:

Vesti

18.09.2024

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledeća donacija je namenjena dečijoj onkologiji u Beogradu!

Uručena prva donacija fondacije „Porodica“

Foto: Privatna arhiva

„Juče smo u Nišu ispred fondacije “Porodica” uručili prvu donaciju, premijum ultrazvučni aparat u vrednosti od 10.560.000 dinara, koji je namenjen najmlađim pacijentima Univerzitetskog kliničkog centra Niš, primarno onima koji boluju od malignih bolesti ali i ostalim pacijentima koji se leče na Klinici za pedijatriju UKC Niš“, izjavio je Nikola Rokvić.

Foto: Privatna arhiva

 

 

Tom prilikom Njegovo preosveštenstvo Mitropolit niški Gospodin Arsenije odlikovao je Nikolu Rokvića Ordenom drugog stepena Svetog Romana Džuniskog! Ovaj orden posvećujemo svim porodicama koje čuvaju prave tradicionalne vrednosti, porodice koje se bore da opstanu u ovim izazovnim vremenima!

Foto: Privatna arhiva

 

 

Zahvalni smo svim dragim ljudima koji su učestvovali u ovoj misiji! Najveća radost je što smo pokrenuli jednu divnu priču koja se svakim danom sve više širi i inspiriše i druge da krenu ovim putem!!

Sledeća donacija je namenjena dečijoj onkologiji u Beogradu!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading