EVO KAKVA KAZNA PRETI BAHATOJ POMOĆNICI GRADONAČELNIKA ZRENJANINA! Oglasilo se Tužilaštvo - protiv NJIH su podnete prijave!

Autor:

Vesti

10.09.2024

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tetki dečaka zavrnula je ruku i pretila rečima: "Znaš li ti ko sam ja!?"

EVO KAKVA KAZNA PRETI BAHATOJ POMOĆNICI GRADONAČELNIKA ZRENJANINA! Oglasilo se Tužilaštvo -  protiv NJIH su podnete prijave!

Foto: Facebook, Wikipedia

Povodom incidenta koji se dogodio 1. septembra u bioskopu u Zrenjaninu gde je zamenica gradonačelnika tog grada Vera Milošev verbalno napala tri dečaka od kojih je jedan dečak sa smetnjama u razvoju oglasilo se zrenjaninsko Osnovno javno tužilaštvo koje je utvrdilo da je "kritičnom prilikom došlo do narušavanja javnog reda i mira od strane većeg broja lica" - piše "Blic". 

- Povodom prijave o narušavanju javnog reda i mira u tržnom centru "BIG" u Zrenjaninu, u kojoj je navedeno da je došlo do vređanja troje maloletnih lica od strane lica V. M. i N. S, oboje iz Zrenjanina, policijski službenici Područne policijske uprave u Zrenjaninu, blagovremeno su obavestili Osnovno javno tužilaštvo u Zrenjaninu, koje je potom naložilo policijskim službenicima da u okviru policijskih ovlašćenja preduzmu sve potrebne radnje u cilju utvrđivanja kompletnog činjeničnog stanja i provera navoda prijave, da li je došlo do narušavanja javnog reda i mira, od strane koga i na koji način - kažu za "Blic" nadležni iz Osnovnog javnog tužilaštva.

Dodaju da, budući da su u prethodnom periodu, policijski službenici prikupljali sve relevantne činjenice, te uzimali izjave od aktera prijavljenog događaja, očevidaca, pribavljali video zapise sigurnosnih kamera, Osnovno javno tužilaštvo u Zrenjaninu nije iznosilo informacije za medije, s obzirom na to da iste nisu još uvek bile potpune, te samim tim, nije želelo da se u javnosti pojavljuju nedovoljno proverene činjenice.

- Nakon utvrđivanja svih relevantnih činjenica od strane policijskih službenika PPU u Zrenjaninu, a nakon dodatnih konsultacija sa javnim tužiocem, utvrđeno je da je kritičnom prilikom došlo do narušavanja javnog reda i mira od strane većeg broja lica, zbog čega će protiv lica V.M., N.S., oboje iz Zrenjanina, M.T., N. T., oboje iz Beograda, maloletnog F.T. iz Beograda i maloletnog A.S. iz Zrenjanina, biti podneti zahtevi za pokretanje prekršajnih postupaka, nadležnom Prekršajnom sudu u Zrenjaninu - preciziraju nadležni iz zrenjaninskog Osnovnog javnog tužilaštva.

Pomoćnica gradonačelnika Zrenjanina Vera Milošev i njen prijatelj u bioskopu u Zrenjaninu verbalno su napali i pretili trojici dečaka, a da su najmlađem od njih, dečaku sa problemima u razvoju, rekli da "ne sme više tu da dolazi" i da tu "ne žele da ga vide". Tetki dečaka zavrnula je ruku i pretila rečima: "Znaš li ti ko sam ja!?".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading