POZITIVAN IZVEŠTAJ DRŽAVNE REVIZORSKE INSTITUCIJE! Finansijski izveštaji RF PIO pripremljeni u skladu sa Zakonom o budžetskom sistemu!

Autor:

Vesti

20.08.2024

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U izveštaju koji je DRI dala za 2023. godinu, nisu utvrđene nepravilnosti, te da DRI nije dala preporuke za dalje postupanje.

POZITIVAN IZVEŠTAJ DRŽAVNE REVIZORSKE INSTITUCIJE! Finansijski izveštaji RF PIO pripremljeni u skladu sa Zakonom o budžetskom sistemu!

Foto: Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje

Nakon revizije završnog računa, stigao je pozitivan Izveštaj o reviziji Završnog računa Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje za 2023. godinu Državne revizorske institucije.

Državna revizorska institucija već treću godinu zaredom, nakon revizije Završnog računa Fonda, daje mišljenje da su svi finansijski izveštaji pripremljeni po svim materijalno značajnim pitanjima u skladu sa Zakonom o budžetskom sistemu i ostalim propisima koji se odnose na finansijsko poslovanje korisnika budžetskih sredstava, korisnika organizacija za obavezno socijalno osiguranje i budžetskih fondova.

To znači da i u izveštaju koji je DRI dala za 2023. godinu, nisu utvrđene nepravilnosti, te da DRI nije dala preporuke za dalje postupanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading