UBIJEN POZNATI GLUMAC! Pojavila se ŠOK FOTKA pre stravične TRAGEDIJE!

Autor:

Zabava

20.08.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac dobrovoljno je otišao u vojsku, a preminuo je od posledica ranjavanja!

UBIJEN POZNATI GLUMAC! Pojavila se ŠOK FOTKA pre stravične TRAGEDIJE!

Foto: shutterstock, ST/Dragan Kadić

Jevgenij Šišov, poznati ruski glumac star 42 godine, preminuo je od posledica ranjavanja tokom sukoba sa ukrajinskim trupama u Kurskoj oblasti. Prema navodima Telegram kanala SHOT, Šišov je zadobio rane od gelera u subotu i preminuo tokom evakuacije u bolnicu.

On je dobrovoljno pristupio vojsci početkom godine i često je delio fotografije sa fronta, a prema saopštenju portala Kino-Teatr, poginuo je braneći teritoriju Rusije. Ostavio je iza sebe maloletnu ćerku.

- Poginuo je u Kurskoj oblasti braneći teritoriju Rusije - navodi se u saopštenju portala Kino-Teatr.

Foto: Telegram/printscreen

Jevgenij Šišov poginuo


Rođen u gradu Viborgu u Lenjingradskoj oblasti, Šišov je započeo svoju filmsku karijeru 2013. godine u TV seriji "Morski đavoli". Tokom svoje karijere ostvario je zapažene uloge u brojnim filmovima i serijama.

Ova tragična vest dolazi nakon nedavne smrti još jednog poznatog ruskog glumca, Leonida Gusarova, koji je takođe poginuo u borbama u Ukrajini. Njihove smrti su podsetnik na teške posledice sukoba između Rusije i Ukrajine.

Ova vest je uzdrmala rusku javnost i podsetila na žrtve i patnje koje donose vojni sukobi. Jevgenij Šišov će biti upamćen kao talentovani glumac koji je hrabro branio svoju zemlju, ostavljajući iza sebe nasleđe u svetu filma i televizije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading