AKO STE KRENULI VAN ZEMLJE, IZBEGAVAJTE OVE GRANIČNE PRELAZE! Na jednom putnička vozila čekaju i SAT I PO VREMENA

Autor:

Vesti

12.08.2024

06:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte kakvo je stanje na srpskim graničnim prelazima

AKO STE KRENULI VAN ZEMLJE, IZBEGAVAJTE OVE GRANIČNE PRELAZE! Na jednom putnička vozila čekaju i SAT I PO VREMENA

Foto: RINA

Ilustracija

Prema najnovijim informacijama Uprave granične Policije, na graničnim prelazima putnička vozila čekaju od 10 do 90 minuta, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Najduža zadržavanja su na izlazu na graničnom prelazu Preševo, gde putnička vozila čekaju 90 minuta, na prelazu Gradina na ulazu u zemlju čeka se 20, a na izlazu iz zemlje 10 minuta.

Teretna vozila čekaju na prelazu Kelebija na izlazu 120 minuta, dok na Horgošu, takođe na izlazu čekaju 90 minuta.

Na ostalim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila, kao ni na naplatnim stanicama u zemlji.

Saobraćaj je sada umereniji u odnosu na dane vikenda kada je na našim magistralama i autoputevima bio prisutan veći broj vozila, zato su i zadržavanja na pojedinim graničnim prelazima povremeno bila i višesatna. Vozače očekuju dobri uslovi za putovanje. Krećite na put odmorni, a sa prvim znacima umora napravite pauzu od vožnje. U uslovima pojačanog saobraćaja kolone vozila se brzo stvoraju na mestima gde je zbog radova saobraćaj usporen zato i na tim deonicama dodatno obratite pažnju na privremenu saobraćajnu signalizaciju.

Vreme danas

U Srbiji će danas biti pretežno i veoma toplo vreme, a Republički hidrometeorološki zavod Srbije upozorava da se toplotni talas na području Srbije intenzivira i donosi temperaturu do 40 stepeni.

Duvaće slab i umeren istočni i severoistočni vetar, dok će se temperatura kretati od 15 do 38 stepeni.

U Beogradu će vreme takođe biti veoma toplo i sunčano, a maksimalna dnevna temperatura biće oko 37 stepeni, navodi se u saopštenju RHMZ.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading