GUŽVE NA SRPSKIM GRANICAMA! Na izlazu iz zemlje neki čekaju i DO ČETIRI SATA, na ovim prelazima najgora situacija

Autor:

Vesti

08.08.2024

06:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stiže vikend i omiljeni trenutak turista da krenu na more, očekuju se tradicionalno velike gužve

GUŽVE NA SRPSKIM GRANICAMA! Na izlazu iz zemlje neki čekaju i DO ČETIRI SATA, na ovim prelazima najgora situacija

Foto: TANJUG/A. ĆIRIĆ

Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnom prelazu Preševo, na izlazu iz Srbije, putnička vozila jutros čekaju 30 minuta, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja putničkih vozila.

Zadržavanja su i na pojedinim teretnim terminalima - prelaz Horgoš, izlaz četiri sata, prelaz Kelebija, izlaz, tri sata i Sremska Rača, izlaz, 120 minuta.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

 

Približavamo se vikendu pa se i intezitet saobraćaj osetno pojačava. Sada su autoputevi za nijansu opterećeniji u smeru koji vode ka severu Evrope što će u narednim danima sigurno donositi duža zadržavanja na prelazima sa Mađarskom, Hrvtaskom, Bugarskom, ali i Makedonijom. Ka ovim zemljama, ako možete, izbegnite putovanje vikendom. 

Upozorenje na visoke temperature

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, posle podne uz promenljivu oblačnost, osim na istoku i jugoistoku zemlje, dok se ređa pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom očekuje na severozapadu, jugozapadu i jugu Srbije, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Duvaće slab, promenljiv vetar, posle podne slab do umeren severozapadni, dok će temperature biti od 11 do 35 stepeni.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo, posle podne uz promenljivu oblačnost, vetar slab, promenljiv, posle podne slab severozapadni, a najviša dnevna temperatura biće oko 33 stepena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading