OPŠTA TARAPANA ZBOG RAKIJE U GRČKOJ! Srbi podivljali, cela Leptokarija na nogama - MILOŠ NAPRAVIO HAOS

Autor:

Vesti

08.08.2024

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dokaz da smo u stanju da se posvađamo oko svega

OPŠTA TARAPANA ZBOG RAKIJE U GRČKOJ! Srbi podivljali, cela Leptokarija na nogama - MILOŠ NAPRAVIO HAOS

Foto: Shutterstock

Miloš iz Srbije postao je omiljeni član jedne fejsbuk grupe posvećene letovanju u Grčkoj i to zbog poklona koji je rešio da dariva. Nije to bilo ni letovanje, ni besplatne ležaljke, već dve litre "domaće ljute", a sudeći po broju rekcija, naše dame i muškarci na letovanju su bili i više nego zainteresovani za poklon.

Mladić po imenu Miloš "Miki" napravio je pravi dar-mar na mrežama nakon što je rešio da višak rakije nakon letovanja u Leptokariji pokloni nekome ko je još na moru.

Očekivano njegova objava je privukla dosta pažnje, a sudeći po komentarima, dve litre prave "domaće" podjednako su želeli i dame i muškarci koji se trenutno nalaze u Grčkoj

Šta je pisalo u Miloševoj objavi?

"Sutra se vraćam za Srbiju. Poklonio bih nekome 2 litra rakije, domaće kvalitetne, preteklo, i ne planiram da je vraćam nazad. Nalazim se trenutno u Leptokariji. Pa kome je najpotrebnija, nek se javi. Pozdrav", kratko je napisao unutar grupe "Grčka info".

Uskoro su počeli da se javljaju zainteresovani, te je objava pre nego što je odlučeno ko je srećni dobitnik, imala 200 komentara i preko 1,3 hiljada lajkova.

Srbi se "tukli" za rakiju

"Ma sedi tamo dok je ne popiješ Srbija je tu nigde neće da ode", "Koliko si poneo kad je 2 litra preteklo?", "Možemo svratiti večeras ja i prijatelj i da ti rešimo problem", "Sve se žene javljaju ! ? Dobro je, ja se zapitao pre neki dan je li samo u SM žene piju samo rakiju", ređali su se komentari.

Neki od članova su predlagali da se rakija ostavi nekom od Grka, čisto zbog "očuvanja dobrih odnosa i tradicije".

Republika

Foto: Shutterstock

Leptokarija

"Poklonite dr Nikosu Gerostathis, spasio je mnogo naših turista svih ovih godina. Ako već niste poklonili. Ambulanta odmah do pekare, svi ga dobro znaju! Neka ima za svoje goste u retkim trenucima odmora vansezone!", napisala je jedna od članica.

Međutim, to se nije dopalo našim ljudima, te je nekolicina "uputila protest" na predlog.

"Stvarno mi nisu jasni ovi komentari, "Pokloni je nekom Grku", pored ovoliko Srba oni bi Grcima da poklanjaju. Nemoj slučajno nekom Srbinu da si poklonio. Fuj kakav smo narod", glasio je besan komentar jednog člana.

Rakija otišla u ruke doktora iz Leptokarije

Ipak, posle skoro 200 komentara i raznih predloga, na kraju je Miloš prelomio i odlučio ko će da bude novi vlasnik dve litre domaće rakije iz Srbije. Izbor je pao na Grka, i to doktora Nikosa iz Leptokarije.

"Evo da se oglasim. Rakija ostaje u Grčkoj, kao što sam prethodno i naveo, u Srbiju se ne vraća! Kako su neki već i rekli, ne valja da se vraća, dal' im' pričala baba ili znaju iz ličnog iskustva, ne ulazim u to, uglavnom bitno je da smo ustanovili da ne valja da se vraća. Srećni dobitnik je ovdašnji doktor Nikos Gerostathis, izuzetan čovek, još bolji stručnjak. Da ne da Bog da se iko razboli, ali u slučaju da se desi i to, sve preporuke za čoveka! Gucnuo je, kaže nešto u smislu "gori vatra", izraz na licu oduševljen. Mislim da rakija ne dočekuje zoru. Srećan ostanak svima u Leptokariji, kalimera, kalispera, bombonjera", napisao je na kraju objave koja je na kraju i zaključana, Miki.

(Blic)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading