HOROSKOP ZA PONEDELJAK 15. JUL! Lavovi, uspešno ćete završiti jedan projekat, Device, niste zadovoljni ponašanjem partnera!

Autor:

Vesti

15.07.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 15. JUL! Lavovi, uspešno ćete završiti jedan projekat, Device, niste zadovoljni ponašanjem partnera!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, atmosfera neizvesnosti okružuje vaše poslovne kontakte s inostranstvom. Potrudite se da osmislite fleksibilan plan. Blizanci, glavna tema je razgovor za novu poziciju na koju prelaze oni koji su zaposleni. Oni koji traže posao dobiće dobru ponudu. Lavovi, uspešno ćete okončati rad na jednom dugoročnom projektu. Iako je veoma složen rad, ostvarićete dobar rezultat. Vage, Ako tragate za poslom, ovaj dan je kao stvoren da kontaktirate s nekim osobama od uticaja. Moguće je obnavljanje saradnje.

Bikovi, novo poznanstvo s osobom s kojom imate zajedničke prijatelje može da utiče inspirativno na vas. Rakovi, počeli ste da se viđate s osobom koja vam se sve više dopada. Povoljan period na ljubavnoj sceni. Device, niste zadovoljni ponašanjem partnera i to mu jasno dajte do znanja. Otvoreno porazgovarajte. Škorpije, vaš odnos s partnerom je dobar, ali povremeno u vama proradi crv sumnje da li je sve baš tako idealno.

Jarčevi, krećite se više. Ribe, muči vas alergija. Vodolije, spavajte više.

Vaš celokupan horoskop pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading