HOROSKOP ZA SREDU 19. JUN! Vage, budite oprezni u odnosu sa nadređenima, Device, očekuje vas novi početak!

Autor:

Lifestyle

19.06.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde, ti neumorni svetionici na nebu, danas su ispisale nove priče za naše živote. Osetite puls energije i saznajte šta vam Zvezde poručuju u današnjem horoskopu.

HOROSKOP ZA SREDU 19. JUN! Vage, budite oprezni u odnosu sa nadređenima, Device, očekuje vas novi početak!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, današnji dan može dovesti do konfliktne situacije s nadređenima. Neophodni su kompromisi. Blizanci, ovaj period obeležiće povećan obim posla i posebna dinamika u pregovorima. Sledi poboljšanje finansijske situacije. Vage, budite oprezni kad su odnosi s nadređenima u pitanju. Neko sve vreme širi spletke i podriva vašu poziciju. Vodolije, povoljni aspekti na ovom polju najavljuju uspeh u privatnom biznisu, ali i ukoliko želite da promenite firmu. Škorpije, važno je da pokažete fleksibilnost u poslovnoj komunikaciji jer ćete samo tako uspeti da nastavite poslovnu saradnju.

Bikovi, važna karika nedostaje vašem odnosu s partnerom i spremni ste da popravite stvari i unesete nove elemente. Rakovi, prisutna su pomešana osećanja između vas i partnera, igra vruće-hladno i ljubomorne scene. Device, poznanstvo s zanimljivom osobom koja je nešto mlađa od vas može se dogoditi na nekoj zabavi. Novi početak. Jarčevi, partner vam stalno nešto prigovara i ima zamerke, i to sasvim neosnovano. Rešite to iskrenim razgovorom.

Lavovi, više se odmarajte. Škorpije, muči vas glavobolja. Strelčevi, odmarajte se. Ribe, više se krećite.

Vaš kompletan horoskop pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading