SPOLJA GLADAC, A IZNUTRA SENDVIČ! NAJGORI U "SKROZ DOBROJ..." Posetili smo četiri poznate pekare i evo kakvi su rezultati naše mini-analize

Autor:

Vesti

09.07.2024

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je naizgled svuda isto: kifla, šunka, salata, kačkavalj... Ali, razlike i te kako postoje

SPOLJA GLADAC, A IZNUTRA SENDVIČ! NAJGORI U "SKROZ DOBROJ..." Posetili smo četiri poznate pekare i evo kakvi su rezultati naše mini-analize

Foto: Republika.rs

Sendviči su, smatraju mnogi, savršen obrok za bilo koje doba dana i noći. Ukusni su i sočni (ili bi bar to trebalo da budu) i zato ih svi vole. Mada ih svako može spremiti koliko god bio nevešt u kuhinji, kupovina sendviča u nekom od poznatih lanaca beogradskih pekara predstavlja pravo grešno zadovoljstvo. Potrošačka patrola je obišla četiri poznate beogradske pekare i odabrala za vas klasične sendviče sa šunkom, sirom i salatom. Uporedićemo ih kako bismo videli koja pruža najbolji odnos cene i kvaliteta.

CENA I KVALITET

Na prvi pogled svi su slični...

Isti sastojci u sveže pripremljenih kiflama. Neke tanje deblje isečene, lepo složeno, potrudili se oko aranžiranja... Krenućemo od sendviča iz pekare "Gak" (170 dinara). Sve je nekako nabacano, neuredno, ne izgleda privlačno. Jedina prednost je što su salata i kifla sveže, primetan je i manjak kačkavalja. Nastavljamo sa sendvičem iz pekare "Hermes" (240 dinara). Deluje kao da je na brzinu napravljen, malo salate, koja nije sveža, malo paradajza. Nije baš za preporuku. Stigli smo do sendviča iz pekare "Lulu (290 dinara). Na prvi pogled se vidi kvalitet, ima dosta i šunke, kačkavalja i krastavčića.

Jeste najskuplji, ali je i najbogatiji. A sada sendvič iz "Skroz dobre pekare" (240 dinara)... Sve je u tragovima... Salata potamnela na krajevima od stajanja, što je nedopustivo s obzirom na to da joj je sada sezona, čak se nisu potrudili da skinu uvele delove. Paradajz, takođe, nije svež. Ne znamo ko će poželeti da pojede ovakav sendvič.

Zaključak: Ne poštuju kupce i definitivno im je bitna samo zarada.

LOGIČNIJE


Ako ste mislili da je "Skroz dobra pekara" skroz dobra - prevarili ste se. Potrošači su razočarani i s razlogom imaju dosta primedbi u vezi sa uslugom, higijenom i kvalitetom proizvoda u ovom poznatom lancu pekara. Zato, kao što smo već pisali, često komentarišu da bi logičnije bilo da se zove Skroz loša pekara.Da se vratimo sada na lepše strane. Beograd je grad u kome je teško ostati gladan. Sa sendvičima nema greške! Samo pazite koji kupujete.

OPISI U NAJKRAĆEM

"GAK" (170 dinara)
Sveža kifla i salata, sve nabacano, manjak kačkavalja
"HERMES" (240)
Malo salate i nije sveža, malo paradajza, pravljen na brzinu
"LULU" (290)
Najskuplji, ali i najpuni, dosta šunke, kačkavalja i krastavčića
"SKROZ DOBRA PEKARA" (240)
Sve je u tragovima. Salata potamnela na krajevima, paradajz nije svež

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading